ΣΠΑΡΤΗ. Οι προετοιμασίες για το Spartan Race Που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου στη Σπάρτη είναι πυρετώδεις!

Οι διοργανωτές καλούν σε συμμετοχή ανά ομάδα με σύνθημα «κατεβείτε από τον καναπέ και μπείτε στη λάσπη»! Οι Θεατές του αγώνα που ενδέχεται να κληθούν να επιβαρυνθούν με κόστος εισόδου μπορούν να απολαύσουν τον αγώνα αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που περιλαμβάνουν Catering, κινούμενα σχέδια, επιδείξεις και μουσική από Dj. Οι διοργανωτές επίσης ενημερώνουν πως σε διάφορα σημεία της Σπάρτης θα υπάρχουν χώροι στάθμευσης από τους οποίους λεωφορεία θα μεταφέρουν κοινό και συμμετέχοντες στο χώρο του αγώνα. Για την εγγραφή σας στους αγώνες του Spartan Race πατήστε εδώ.

Οι εθελοντές του Spartan Race αποτελούν τη ραχοκοκαλιά κάθε αγώνα. O εθελοντής του Spartan Race, θα πρέπει να εξασφαλίσεi ότι οι αθλητές και οι θεατές θα έχουν μια επική εμπειρία. Οι προσπάθειες των εθελοντών κάνουν το Spartan Race τον καλύτερο αγώνα με εμπόδια στον κόσμο, και διασφαλίζουν μία εξαιρετική εμπειρία για τους χιλιάδες συμμετέχοντες. Το Spartan Race δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς τους εθελοντές και το κίνητρό τους!

Όποιος θέλει να γίνει εθελοντής του Spartan Race δεν έχει παρά να το δηλώσει εδώ. Οι εθελοντές κερδίζουν για μια ολόκληρη ημέρα εθελοντισμού δωρεάν είσοδο σε οποιοδήποτε αγώνα της Δυτικής Ευρώπης στους αγώνες Sprint, Super ή Beast.