ΚΑΣΤΟΡΙ. Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου επέστρεψε στις νίκες με την επικράτηση με σκορ 4-0 την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης επί του Α.Ο. Εικοσιμίας.

Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ήταν η επιστροφή του Ηλία Αναστασάκου στους αγωνιστικούς χώρους μετά από οκτώ μήνες.

Ο Ηλίας αντικατέστησε τον Γουόρντεν στο 57’ λεπτό της αναμέτρησης.
Όλα τα γκολ σημιεώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο για την Ένωση, δύο πέτυχε ο Γουόρντεν, και από ένα οι Παναγιωτίδης και Σικαλόπουλος.

Ντεμπούτο με την Ένωση έκανε και ο Ισπανός Πετζαρομάν που έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι θα βοηθήσει σημαντικά. Με την τρίτη νίκη της, η Ένωση έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στο Άργος με αντίπαλο τον Παναργειακό την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (Μαντζούνης): Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Κοντογιάννης, Παναγιωτίδης, Τζιόλας (57' Σιγαλός), Εμέκα (46' Καρμοίρης), Γεωργαντάς, Κοτσοβός, Σικαλόπουλος (44' Μιράκας), Πετζαρομάν, Γουόρντεν (57' Ηλίας Αναστασάκος).
Αναπληρωματικοί: Διασινός, Αναστασάκος Γιώργος, Αναστασάκος Ηλίας, Καρμοίρης, Ζαραφέτας, Μιράκας, Σιγαλός.

Α.Ο. Εικοσιμίας (Αθηναίος): Τσέτσα, Μπάνιστερ (46' Πολλάτος Αλεξ.), Στεφανάτος, Ντουκάϊ (73' Κουμαριώτης), Ζαμπαύτης, Πολλάτος Δημ., Ντέταρ, Κορσιάνος (84' Κούρτι), Ντεντλάλα, Πολυδωράτος, Αποστόλου (69' Μινέτος).
Αναπληρωματικοί: Μινέτος, Κουμαριώτης, Μανέντης, Κουστουμπάρδης, Φωκάς, Άρντι.