ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε προπονητικό διήμερο παρουσία του υπεύθυνου προπονητικού σχεδιασμού της Α.Ε. Σπάρτης B.C και ομοσπονδιακού προπονητή κ. Γιάννη Γιαννόπουλου. Στο διήμερο συμμετείχαν το σύνολο των αγωνιστικών τμημάτων και ακαδημιών ανδρών και γυναικών της Α.Ε. Σπάρτης. Επίσης συμμετείχαν και παιδιά από τα τμήματα υποδομών του Α.Π.Σ. ΜΑΝΗΣ.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα του εφηβικού και του παιδικού τμήματος της Ένωσης. Τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στην ανδρική ομάδα που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Α2' κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τρεις νίκες. Στα τέλη Ιανουαρίου μπαίνει στα παρκέ η γυναικεία ομάδα!

Αγωνιστική πορεία ανδρικού τμήματος

Στην πρεμιέρα στην Α2’ κατηγορία, η ανδρική ομάδα επικράτησε της Άμιλλας Αγίου Ιωάννη με 63-52. Στη συνέχεια ακολούθησε την τρίτη αγωνιστική νίκη επί του Λάκωνα ΑΓΟΝ Γυθείου με 72-63 και την 4η αγωνιστική επί του Αστέρα Βλαχιώτη με 72-58.

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης τον Άρη Σκάλας με ώρα έναρξης 16:00.