ΣΠΑΡΤΗ. Ένα κείμενο με πολλαπλούς αποδέκτες κάνει τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με την ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Μεταξύ άλλων στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: «Την Δευτέρα η ΑΕ Σπάρτη αλλάζει και επίσημα πια σελίδα, φεύγει από το θαμπό τοπίο και τα θολά νερά και μπαίνει σε μία νέα, μεγάλη, πεντακάθαρη, ηλιόλουστη και ελπιδοφόρα εποχή!
Τα ψέματα πλέον τελειώνουν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και πλέον όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα μιλά ξανά (όπως επί εποχής Γιαννακόπουλου) με θαυμασμό για την ομάδα πια του κ. Χρήστου Χρήστου, η παρουσία του οποίου στην εν λόγω ομάδα της Λακωνίας , έχει πέσει (ξαναλέμε), κυριολεκτικά ως μάννα εξ ουρανού για τους “κυανοκόκκινους” του Αντρέι Τσερνίσοφ!
Υπομονή λοιπόν 3 ημέρες ακόμη και βέβαια όλοι την Κυριακή στο γήπεδο, προστασία στην ομάδα – προσοχή… ποιοι θα καθίσουν στον πάγκο της πάλι π.χ. και για να σας το λέμε αυτό έχει μεγάλη σημασία – και νίκη επί του Ηρόδοτου, για να είναι πιο εφικτός ο στόχος της παραμονής στην football League…
Ο ποδοσφαιρικός “εξαγνισμός”, η “βάπτιση”, ο “Αγιασμός” λοιπόν της Λακωνικής ΠΑΕ, θα λάβει χώρα, πρώτα πάντα ο Θεός, μία ημέρα αργότερα από αυτόν της χριστιανοσύνης (την Κυριακή των Φώτων), την Δευτέρα…»