ΖΑΧΑΡΩ. Στα φαβορί της Κατηγορίας συγκαταλέγεται η Σπάρτη του Γιώργου Σκαφιδά, δείχνοντας στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις της ποιότητα και επαγγελαμτισμό.Στη ζαχάρω κέρδισε με 2 τέρματα την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, που ίσως να μπρούτσε να μετριάσει την ήττα με 1 τέρμα αλλά…

Η Σπάρτη ήταν συνολικά καλύτερη, πήρε τον έλεγχο από νωρίς και είχε την κυκλοφορία της μπάλας για να βρεί τους διαδρόμους προς την εστία του Ολυμπιακού. Οι Σπαρτιάτες , στο 6΄κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μικελάτος, στέλνοντας όμως τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ωστόσο είναι ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στον Γεμιστό, ο οποίος άνοιξε το σκορ. αφού βρέθηκε σε θέση βολής και με διαγώνιο βολέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καπετανάκη. Στο 33΄ ο Σωτηρόπουλος, έκανε μια κούρσα απο αριστερά, έφτασε μέχρι την εστία και έκανε το παράλληλο γύρισμα προς τον Σαμπατάκο, ο οποίος σε κενό τέρμα απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 42΄ο Πολωνός γκολκίπερ Ματσέι Σισνιέφκσι αποκρούει σε κόρνερ απευθείας φάουλ του Παναγόπουλου.

Το δεύτερο μέρος κύλησε με καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η Ζαχάρω δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ η Σπάρτη, κατέβασε και αυτή ρυθμούς. Παρά ταύτα, έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, όπως στο 80΄από γυρισμα του Σαμπατάκου και εξ΄ επαφής κεφαλιά του Καρβάλιο άουτ. Στο 84′, ατομική προσπάθεια του Καρβάλιο, αυτός άφησε για τον Σικαλόπουλο ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Καπετανάκη, ο οποίος έκανε διπλή απόκρουση σε αλεπάλληλα πλασέ. Και στο 87΄, απο σέντρα του Σωτηρόπουλου, το πλασέ στην κίνηση του Τσιμικλή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ζαχάρω: Καπετανάκης, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κατελούζος, Τσίτσος, Καλαντζής, Κανάνι (42′ Πλαστουργός), Καπλάνης, Κακολύρης (55′ Ηλιόπουλος-90′ Δούφας), Παναγόπουλος, Σκοζάι.

Σπάρτη: Σισνιέφσκι, Πετρίδης (28΄Πλατάνας), Μπανούσης, Βασιλείου (46′ Ζαραφέτας), Κάρδαρης, Παναγιωτίδης, Γεμιστός (64′ Σικαλόπουλος), Σωτηρόπουλος, Μικελάτος (70′ Καρβάλιο), Τσιμικλής, Σαμπατάκος.