Συνάντηση την Πέμπτη 17/9 στο παλαιό Δημαρχείο

ΣΠΑΡΤΗ. Κάλεσμα ενίσχυσης απευθύνει ο Δήμος Σπάρτης σε φορείς, επιχειρηματίες, απλούς φιλάθλους που επιθυμούν να στηρίξουν το μοναδικό σωματείο γυναικείου ποδοσφαίρου της Λακωνίας, τις «Καρυάτιδες».

Έτσι, προγραμματίστηκε συνάντηση με όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Σπάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

«Όπως ίσως γνωρίζετε, οι «ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ», η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λακωνίας, κατέκτησε επάξια μια θέση στην Α΄ Εθνική κατηγορία!

Τώρα όμως για να μπορέσει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών θα χρειαστεί την έμπρακτη υποστήριξη και ενίσχυση όλων των φορέων, επιχειρηματιών και φιλάθλων της πόλης.

Μόνο με τη βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ θα καταφέρουν τα κορίτσια αυτά να κερδίσουν το στοίχημά τους !!

Ο Δήμος Σπάρτης προγραμματίζει συνάντηση αυτή την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Σπάρτης, για να διερευνήσουμε πώς θα μπορέσουμε να στηρίξουμε οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας μας.

Όλοι όσοι θα μπορούσατε να ενισχύσετε αυτή τη προσπάθεια είσαστε ευπρόσδεκτοι!

Ίδια είναι και η προδιάθεσή μας να συνδράμουμε όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, αν και τα οικονομικά μας είναι πολύ περιορισμένα!

Για δε τον «ΠΣ Σπάρτη», δυστυχώς οι πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις ανάγκασαν τη Διοίκηση της ομάδας να δηλώσει ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής!»