ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Μεγάλη συνέντευξη Αναστόπουλου στο ΦΩΣ για Φορτούνη, Μπουχαλάκη, καραντίνα, ΠΑΟΚ και όλα τα θέματα!

-Πώς αντιμετωπίζεις εσύ την καραντίνα; Θα σου στοιχίσει και ποδοσφαιρικά αλλά και προσωπικά, με τον αγαπημένο σου καφέ...

- Αυτό είναι το λιγότερο. Άλλα είναι τα προβλήματα. Υπάρχει μία διαδικασία της ομάδας μου από τον Αύγουστο με την προετοιμασία, με δικαστικές διαμάχες διαφόρων ομάδων που κάθε εβδομάδα έκαναν ενστάσεις, φτάσαμε Νοέμβρη και ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα. Τώρα μας ήρθε και η καραντίνα. Όχι αγώνες, όχι προπονήσεις, αυτό στοιχίζει ψυχολογικά, στοιχίζει και οικονομικά. Υπάρχει ένας άνθρωπος που πέρσι έδωσε ένα εκατομμύριο στην ομάδα, φέτος πάλι έδωσε πολλά λεφτά για να φτιάξει αξιόμαχη ομάδα. Έδωσε πολλά και για να φτιάξει προπονητήρια και μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει ένα ευρώ πίσω. Ο κύριος Πρασσάς.

- Δεν είναι άδικο για τις ομάδες εκτός της Σούπερ Λίγκας αλλά και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

- Πολύ άδικο. Από τα έντεκα εκατομμύρια Έλληνες, τα δέκα εκατομμύρια ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. Είναι κοινωνικό φαινόμενο. Μπορούσε η κατηγορία μας να έχει μία ειδική μεταχείριση, με ένα αυστηρό πρωτόκολλο.

- Τι θα κάνετε τώρα;

- Τι να κάνουμε… Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

- Προπονήσεις;

- Θα δούμε τι επιτρέπεται και πώς επιτρέπεται. Το θέμα είναι ότι ένας άνθρωπος από τις ΗΠΑ έχει βάλει τα λεφτά του και βλέπει να μην αποδίδουν. Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο… Εδώ είμαστε επαγγελματική ομάδα με στόχους.

- Εσύ τι θα κάνεις; Θα μείνεις μόνιμα στην πόλη της Καλαμάτας;

- Δεν έχω άλλη επιλογή.

- Ο στόχος ποιος είναι;

- Ο πρωταθλητισμός. Δεν μπορεί η Καλαμάτα να έχει άλλο στόχο. Και μακροπρόθεσμα να βρεθεί εκεί που ήταν πριν από πολλά χρόνια, και εκεί που πρέπει να είναι, στη Σούπερ Λίγκα.

- Ενισχύθηκε η ομάδα;

- Βεβαίως. Καμία σχέση το περσινό ρόστερ με το φετινό. Κρατήσαμε κάποια παιδιά που έκρινα ότι κολλάνε στο πνεύμα της ομάδας από θέμα συμπεριφοράς και από θέμα αγωνιστικότητας, και σε καλές ηλικίες. Οι περισσότεροι με διετή συμβόλαια ώστε να τους έχουμε και του χρόνου και να έχουμε κορμό που θα χρειαστεί λίγες προσθήκες.

Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ

Ειδήσεις σήμερα:

Εργάτης καταπλακώθηκε από κλακ, τηλεφώνησε αλλά δεν άντεξε…

Το lockdown και οι διάσημοι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί. Δείτε τι συμβαίνει και στην Πελοπόννησο!

Ευρωπαϊκό κέντρο νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας τo πρώην εργοστάσιου του ΑΣΟ στον Πύργο

Πολλά «ορφανά» ακίνητα στην Πελοπόννησο ενδέχεται να περάσουν στο Δημόσιο!