ΤΡΙΠΟΛΗ. Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε. Στο 6' ο Κώτσιρας έκανε την σέντρα, ο Barrales εκτέλεσε άμεσα αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Sito έξω από την περιοχή στο 19', ενώ οι κεφαλιές από Munafo και Sito στο 21' και στο 25', αντίστοιχα, δεν βρήκαν στόχο.

Ο Regis προειδοποίησε στο 28', όταν στο σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ήρθε το γκολ. Ο Κώτσιρας έκανε την σέντρα, ο Barrales την κεφαλιά, η μπάλα απομακρύνθηκε προτού περάσει τη γραμμή, αλλά στην επαναφορά ο Regis με σουτ την έστειλε στο δίχτυα για το 1-0.

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου στέρησε το δεύτερο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, αφού στο 35' έδιωξε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Barrales και στο 40' την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Regis.

Ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52' στάθηκε ξανά άτυχος, όταν στο φοβερό σουτ του Iglesias έξω από την περιοχή, ο Γιαννιώτης βρήκε την μπάλα τόσο, ώστε να την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 57' ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου έκανε νέα επέμβαση, στο σουτ του Riera, ο οποίος όμως στο 85' μετά από την καταπληκτική πάσα του αρχηγού ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι.

Ο Barrales εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Αστέρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82' Ρούμπεν Γκαρθία), Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ (18' Ριέρα), Σίτο (61' Λ. Φερνάντεθ), Μπαράλες, Κρέσπι (83' Τιλίκα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Γούτας, Τομάσεβιτς (72' Ρισβάνης), Νάτσος, Χαρίσης (56' Αγκάγιεφ), Μουνίθ (57' Ούμπιδες), Ενσικουλού (46' Κωτσόπουλος), Νταβιώτης, Μανούσος (56' Χριστοδουλόπουλος).

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση και αποσιώπηση απ’ την Αστυνομία

«Έπαιζαν» την υγεία τους στα ζάρια…

Οι χειμερινές εξοχικές κατοικίες στο προσκήνιο μετά από χρόνια

Κάνει τον γύρο του κόσμου και πέρασε από την Πελοπόννησο