Άνοιγμα Βασιλακόπουλου στη νέα γενιά που δίνει, τελικά το χρίσμα στον Παπανικολάου

ΕΛΛΑΔΑ. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει το δικαίωμα (με βάση το νόμο) να είναι υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΚ. Όμως δεν πρόκειται να μείνει ανενεργός κι αυτό αποδείχτηκε από τη στιγμή που διερεύνησε τις προθέσεις των νέων συνεργατών του να ηγηθούν, δίνοντας τελικά το χρίσμα στον Άγγελο Παπανικολάου, παράγοντα του Μεσολογγίου, γιατρό και αξιόλογη προσωπικότητα. Είναι 40 ετών κι εκφράζει τη νέα γενιά παραγόντων ενόψει των εκλογών που αναμένεται να γίνουν στις 28 Μαρτίου. Με την ενεργοποίηση του Άγγελου Παπανικολάου γίνονται τρεις οι υποψήφιοι πρόεδροι, μετά τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Παναγιώτη Φασούλα.

Σε ό,τι αφορά στον Δημήτρη Παπανικολάου, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η υπόθεση. Κι αυτό διότι είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Βαγγέλη Λιόλιου.

Μέσα στο κέντρο του πυρήνα της κίνησης του Βασιλακόπουλου, βρίσκεται και ο σπαρτιάτης Μιχάλης Βακαλόπουλος, φαρμακοποιός, με τον οποίο υπήρξε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα και ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr δέχθηκε πρόταση να ηγηθεί του ψηφοδελτίου. Η επιλογή από τον Βασιλακόπουλο έγινε μετά από συνδυασμό των προσόντων του, (ενεργός πολίτης, αθλητής, πρώην αντιδήμαρχος Σπάρτης αλλά και ειδικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) αλλά κυρίως λόγω της καλής σχέσης τους. Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος ευχαρίστησε για την τιμή και την εμπιστοσύνη αλλά τεκμηρίωσε την άρνησή του εξηγώντας ότι δεν θα είναι εφικτή η συνεχής φυσική παρουσία του στην ηγεσία λόγω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεών του στη Σπάρτη. Ωστόσο θα είναι μέλος της ομάδας που θα πάρει στις πλάτες της τόσο την προσπάθεια εκλογής όσο και μετά της επιτυχημένης διοίκησης.

Θα δούμε λοιπόν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αφού μέσα στο επόμενο δίμηνο πολλά μπορούν να συμβούν κι απομένει να φανεί αν είναι ικανό διάστημα ώστε να αλλάξουν οι ισορροπίες. Ο νέος συνδυασμός αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη (27/1) ή την Πέμπτη (28/1) όταν και θα πάρει επίσημη μορφή η τρίτη υποψηφιότητα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύσκεψη σήμερα για έκτακτα μέτρα στις «κόκκινες» περιοχές!

Στη Βουλή η κρίση που αντιμετωπίζει η Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης!

Οι Αμερικάνοι ξαναγράφουν την Ιστορία του 1821 (video)

Αυξάνονται, και πάλι τα κρούσματα στην Πελοπόννησο!

Οι σφαίρες από το φονικό στην Πάτρα τρύπησαν τζαμαρία εταιρείας!

Τι συμβαίνει με τους γυμναστές; Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη αθλήτρια στην Πελοπόννησο!