Συνεργασία Νεοκλή Κρητικού με τη διοίκηση της ΚΤΥΠ Α.Ε.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνάντηση είχε την Πέμπτη, 28/1, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός με τον κ. Θανάση Γιάνναρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» και τον κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, Γενικό Διευθυντή Έργων της εταιρείας.

Αντικείμενο της συνεργασίας τους, ήταν τα έργα αθλητισμού που θα ενισχύσουν τις τοπικές κοινότητες Καστορείου και Ξηροκαμπίου.

Έτσι συζητήθηκε η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο Ξηροκάμπι όπως και η κατασκευή γηπέδων άθλησης εντός του σχολικού συγκροτήματος στο Καστόρι.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει με επίσημο αίτημα από τον Δήμο Σπάρτης και η ΚΤΥΠ Α.Ε. θα ελέγξει τις πολεοδομικές και οικονομικές προϋποθέσεις εκτέλεσης των δύο έργων.

Εν συνεχεία, ο κ. Κρητικός επικοινώνησε με τον δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα, για να τον ενημερώσει σχετικά με τη θετική πρόθεση της ΚΤΥΠ Α.Ε. και για το διαδικαστικό της υπόθεσης, όπως επίσης και με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης κ. Σταύρο Περγαντή, ο οποίος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη διαδικασία.

Όπως αναφέρεται, «...είναι δεδομένη η θέληση της Διοίκησης της ΚΤΥΠ Α.Ε. να βοηθήσει τις τοπικές κοινότητες να αποκτήσουν σύγχρονες αθλητικές υποδομές».

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαδάκτυλος: «Η Λακωνία δεν είναι έτοιμη για να βγει από τα αυστηρά μέτρα!»

Έκρηξη αγγελιών για πώληση ξενοδοχείων και στην Πελοπόννησο

Καλαμάτα: 35χρονη έπεσε από μπαλκόνι 5oυ ορόφου

Κάηκε αυτοκίνητο στο κέντρο της Σπάρτης! (video)

Η Εστίαση της Καλαμάτας ζητά μέτρα στήριξης, μέσω Χαρίτση!

Ξέρεις ποιες είναι οι διαφορές του Φλέρτ από την Σεξουαλική Παρενόχληση ή θα μπλέξεις;

Παγετός σκέπασε τις καλλιέργειες της Αργολίδας (video)