Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών με την έναρξη της Θερινής Περιόδου, πρόκειται να προχωρήσει στην υλοποίηση προγραμμάτων για παιδιά και ενήλικες, στο Δημοτικό Ματάλειο Κολυμβητήριο .
Η έναρξη των Προγραμμάτων αυτών θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Ελεύθερη Κολύμβηση Κοινού με η μερομηνία έναρξης 1 – 06 - 2012
Εκμάθηση Κολύμβησης για παιδιά. Θα λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα με ημερομηνία έναρξης : 11-06-2012 και ημερομηνία λήξης : 30-08-2012

Δικαιολογητικά εγγραφής
1. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή του κοινού στο πρόγραμμα είναι, οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν κολύμβηση, και να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά μαζί με την εγγραφή τους :
• Ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ότι ο ενδιαφερόμενος – η είναι υγιής και ικανός- ή προς άθληση.
• Ιατρική βεβαίωση από δερματολόγο ότι δεν πάσχει από δερματολογικά νοσήματα.
• Ενδιαφερόμενοι – ες κάτω των 18 ετών, θα προσκομίζουν απαραίτητα υπεύθυνη δήλωση – έντυπο , το οποίο θα χορηγείται από τον Αθλητικό Οργανισμό, υπογεγραμμένο από τον κηδεμόνα τους .

2. Για τη συμμετοχή παιδιών στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης,(γεννηθέντα το 2007 και πριν), είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά μαζί με την εγγραφή τους :

Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο, στην οποία να βεβαιώνεται ότι το παιδί είναι
υγιές ,ικανό προς άθληση και ότι δεν πάσχει από δερματολογικό νόσημα.

Όλοι όσοι πρόκειται να συμμετάσχουν στα Προγράμματα, θα πρέπει να έχουν κατάλληλο εξοπλισμό : Μαγιό κολυμβητηρίου, σκουφάκι απαραίτητα , σαγιονάρες, μπουρνούζι, σφουγγάρι, σαπούνι.
Όλοι οι συμμετέχοντες στα προγράμματα θα πρέπει να τηρούν [ιστά τους κανονισμούς λειτουργίας του Κολυμβητηρίου
Οι εγγραφές γίνονται στα Γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού, από ΠΕΜΠΤΗ 31 - 05 - 2012, οδός των 118, αρ.55α , τηλ. 27310 29 0 82, καθημερινά 09:00 έως 13:00, και το απόγευμα στο Ματάλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο καθημερινά από τις 18:00 έως τις 20:00.

Το πρόγραμμα λειτουργίας για τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά θα αναρτηθεί στο Ματάλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο όταν ολοκληρωθούν οι εγγραφές.
Το πρόγραμμα για την ελεύθερη κολύμβηση κοινού θα λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως τις 16:00 και από τις 20:00 έως τις 22:00.

Η συνδρομή για τα προγράμματα θα είναι η ίδια όπως και πέρυσι .