ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Αρκαδίας, Δημήτρης Μποροβήλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 για την παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης: «Εμείς θα μπούμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί με όλες τις δυνάμεις μας. Ο Αστέρας τον τελευταίο καιρό αρνείται να χάσει κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα playoffs. Πήραμε την απόφαση να κρατήσουμε έναν κορμό, μετά το καλό φινάλε που κάναμε πέρσι και αυτό μας βγήκε».

Για τις βάσεις του Αστέρα: «Η ομάδα έχει ευρωστία με δύο ανθρώπους που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά έχουν δημιουργηθεί και εξαιρετικές υποδομές όλα αυτά τα χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί παράγουν κοινωνικό έργο στην Τρίπολη, αλλά το όραμά τους είναι ο σύλλογος να μην τους έχει ανάγκη. Το τρένο του Αστέρα έχει μπει στις ράγες και έχουν δημιουργηθεί από τα χρήματα των δύο αυτών ανθρώπων και θα μείνουν για πάντα, ό,τι κι αν κάνει η πρώτη ομάδα. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε τις ακαδημίες μας, έχουμε συνεργασία με ομάδες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αφρική. Θέλουμε να έχουμε μια καλή ομάδα στη Super League, αλλά και να την τροφοδοτούμε από τις ακαδημίες μας».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, αλλά για αυτά που έχει πετύχει ο Αστέρας, θα περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Όμως δεν πρόκειται για πρόβλημα δικό μας, αλλά γενικότερα κοινωνικό και του ελληνικού ποδοσφαίρου».