Στην παραλία Σελινίτσα Γυθείου θα διεξαχθεί, από 12 έως 15 Ιουλίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach soccer με διοργανωτές τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ανατολικής Μάνης και την Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή (12 και 13 Ιουλίου) οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις τέσσερις το απόγευμα, ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις δέκα το πρωί. Την Κυριακή στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικές και ημιτελικές συναντήσεις και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με τη διεξαγωγή του τελικού και του αγώνα επίδειξης της Beach Soccer Hellas με τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης.

Ο τελικός καθώς και ο αγώνας επίδειξης, θα καλυφθούν από την ΕΤ 3 σε ζωντανή μετάδοση. Η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια, θα συμμετάσχει στην τελική φάση με όλα τα έξοδα της πληρωμένα.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποστείλετε FAX στο 2106818104 στα e-mail info@beachsoccer.gr και gythiopao@yahoo.com ή να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6944642481 για περισσότερες λεπτομέρειες.