ΑΡΚΑΔΙΑ. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με την αρωγή φορέων της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Πέτρου και με την ευγενική συμμετοχή των Σπαρτιατών Δρομέων ως Τεχνικών Συμβούλων του αγώνα, προκηρύσσουν τον αγώνα υπεραπόστασης 70 χλμ στον Πάρνωνα με την ονομασία «Κρόνειον Πέρασμα»: «Τρέξιμο στο Ιερό Βουνό του Κρόνου, του Πατέρα των Θεών»

  • Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 17/07/2021
  • Αφετηρία – τερματισμός: Αγ.Πέτρος Αρκαδίας
  • Απόσταση:70 χλμ.
  • Ώρα εκκίνησης: 16.00
  • Πληροφορίες διαδρομής:
    Ο αγώνας διεξάγεται όλος σε άσφαλτο. Πρόκειται για κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό τον Αγ.Πέτρο Αρκαδίας. Ο αγώνας αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα τελευταίο προπονητικό τεστ, για τους δρομείς που θα τρέξουν στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ τον προσεχή Σεπτέμβρη και όχι μόνο, καθώς απευθύνεται σε όλους τους δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα υπεραπόστασης 70χλμ. Ο αγώνας πραγματοποιείται όλος σε μία περιοχή απείρου κάλλους, περνώντας κάτω από έλατα, πλατάνια και άλλα δέντρα, με συνέπεια οι δρομείς να τρέξουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπό σκιά. Ο αγώνας ξεκινάει από τον Αγ.Πέτρο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας και κατευθύνεται προς το καταφύγιο Πάρνωνα, περνάει μέσα από τα χωριά Βαμβακού – Βαρβίτσα – Καρυές – Βούρβουρα και τερματίζει πάλι στον Αγ.Πέτρο, πραγματοποιώντας μία κυκλική διαδρομή μήκους 70χλμ.
  • Όριο αγώνα: 10 ώρες.


Για οποιαδήποτε πρώτη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας μας email στο lakoniaultrarunning@gmail.com ή στa τηλ.6955985506/ 6936853165(Γορανίτης Παύλος)

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.kronionperasma.com

Η ισχύς της Προκήρυξης εξαρτάται από την κατάσταση στη χώρο λόγω της Πανδημίας.

Τις επόμενες εβδομάδες, AN KAI EΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, θα ακολουθήσει αναλυτικότερη προκήρυξη του αγώνα.