ΤΡΙΠΟΛΗ. Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές για τους κιτρινομπλέ ήταν το άστοχο σουτ του Sito μέσα από την περιοχή στο 4'. Στο 27' και στο 41' ο Κανελλόπουλος έκανε δύο καλά σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 45'1' ο τερματοφύλακας τω φιλοξενούμενων μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Alvarez. Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΣ είχε δύο δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο λεπτό στο σουτ του Luis Fernandez έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 53' το σουτ του Ali Baba έξω από την περιοχή ήταν άστοχο, στο 57' ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μπλόκαρε την κεφαλιά του Regis, ενώ το σουτ του Luis Fernandez στο επόμενο λεπτό δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με γκολ του Brener στο 85', με τον Αστέρα να πιέζει έως το τέλος για την ισοφάριση, αλλά χωρίς να τα καταφέρνει.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Σίτο (80΄ Τιλίκα), Κρέσπι (67΄ Ριέρα), Φερνάντεθ, Αλί Μπαμπά (80΄ Τζίμας, 88΄ Φερνάντεθ), Κανελλόπουλος (67΄ Μπελόκ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Πέιρσμαν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Λιάσος (58΄ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (81΄ Νάουμετς), Παμλίδης (88΄ Παντελάκης), Μιλιντσεάνου.