ΤΡΙΠΟΛΗ. Μήνυμα των ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ.κ. Δημήτρη Μπάκου - Γιάννη Καϋμενάκη δημοσιοποιήθηκε σήμερα για τη συμπλήρωση 90 χρόνων του συλλόγου, ο οποίος ιδρύθηκε στις 26 Μαρτίου 1931.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΣ

«Τα φετινά γενέθλια του ΑΣΤΕΡΑ μας είναι ιστορικά. Αφενός διότι συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και αφετέρου διότι συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Για όλους εμάς, λοιπόν, η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή. Είναι ημέρα γιορτής, είναι ημέρα μνήμης, τόσο για την πατρίδα μας, όσο και για την ομάδα μας. Επίσης, όμως, είναι ημέρα ευθύνης για το παρόν και το μέλλον του ΑΣΤΕΡΑ. Η διαδρομή συνεχίζεται με πίστη στις αρχές και τις ηθικές αξίες που διέπουν τον σύλλογο και με δύναμη που πηγάζει από τον περήφανο κόσμο μας.

Χρόνια Πολλά ΕΛΛΑΔΑ, Χρόνια Πολλά ΑΣΤΕΡΑ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ

«Με βαθιά συναισθήματα γιορτάζουμε σήμερα τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ μας. Η συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η οποία είχε ως αφετηρία τον τόπο καταγωγής του συλλόγου μας, μάς κάνει διπλά υπερήφανους και ταυτόχρονα μάς γεμίζει με υποχρεώσεις για τη συνέχειά του. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα συνεχίσει να βαδίζει τον δικό του μοναδικό δρόμο, με εμπιστοσύνη στις δικές του και μόνο δυνάμεις και ορίζοντα τις νέες γενιές υγιών φιλάθλων που δημιουργεί.

Χρόνια Πολλά ΕΛΛΑΔΑ, Χρόνια Πολλά ΑΣΤΕΡΑ».