ΕΛΛΑΔΑ. Ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας Νίκος Αναστόπουλος με φράση τα λέει όλα. Σε συνέντευξή του στο metrosport.gr ανέφερε: «Όσο παλιός φαίνεται ένας προπονητής τόση πείρα έχει. Εγώ κάνω ότι έκανα στα 30 μου και πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και για αυτό πρέπει να προσέχουμε. Εγώ είμαι χειμερινός κολυμβητής και πηγαίνω για αποκατάσταση μετά την προπόνηση που κάνω με το τρέξιμο. Ο προπονητής έχει την πείρα και δεν έχει σημασία τι γράφει η ταυτότητα».

Αναφορικά με την Εθνική, σχολίασε: «Η Εθνική είναι ένα σύνηθες φαινόμενο και από τη μία ημέρα στην άλλη η επιτυχία στην αποτυχία είναι σε μία κλωστή πάνω και χθες παρουσιαστήκαμε σε μία άσχημη ημέρα. Στα παιχνίδια που πρέπει να δημιουργήσουμε μας λείπει το εύκολο γκολ μπροστά και αυτό μας στοιχίζει. Ο γκολτζής και συνολικά η ομάδα στερείται το εύκολο γκολ ενώ στην άμυνα ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος λείπουν και χρειάζονται στην Εθνική. Η Εθνική ομάδα υποτίθεται ότι παίζουν όσοι πηγαίνουν καλά στα πρωταθλήματα τους και εγώ ο ίδιος έχω πολλά ερωτηματικά για τη συμμετοχή ορισμένων παικτών και εκτίθενται και οι ίδιοι».

Για τη νέα εποχή στην ΕΠΟ: «Ο Ζαγοράκης είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο γιατί οι προηγούμενοι είχαν σχέση με το ποδόσφαιρο όση εγώ με τη NASA».