ΕΛΛΑΔΑ. Την Κυριακή (11/4) επιστρέφει και επίσημα στη δράση το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει την τροποποιημένη προκήρυξη. Οι 131 από τις 136 ομάδες της κατηγορίας θα συμμετέχουν κανονικά στην επανέναρξη. Οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι οι: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ΑΟ Σελλάνων, Οπούντιος Μαρτίνου, Άρης Ρεθύμνου και Παλαιόχωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., κατά την υπ΄ αριθμόν 1/05.04.2021 συνεδρίασή της, ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και η μεγαλύτερη σε αριθμό ομάδων, πανελλήνιας εμβέλειας ποδοσφαιρική διοργάνωση, επανεκκινεί στις 11/04/2021, από το σημείο που διεκόπη.

Το πρωτάθλημα, στο οποίο συνεχίζουν τα 131 από τα 136 σωματεία που ξεκίνησαν κατά την έναρξή του το φθινόπωρο του 2020, θα διεξαχθεί σε έναν γύρο.

Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ ως εξής: θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι των 5 ομάδων, Βορρά και Νότου, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας. Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ».

Δείτε την ανανεωμένη προκήρυξη ΕΔΩ