ΛΑΚΩΝΙΑ. Στη μάχη που δίνουν οι ομάδες της Λακωνίας αναφέρεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς. Εκφράζει την λύπη του που δεν αγωνίζεται η ομάδα γυναικών Καρυάτιδες» στην Α΄ Εθνική αλλά διαπιστώνει και αδικίες σε βάρος του Αστέρα Βλαχιώτη.

Αναφέρει: «Την Κυριακή , οι ομάδες της Λακωνίας, Πανγυθεατικός, Άρης Σκάλας και Μολαϊκός ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για την φετινή σεζόν.

Δυστυχώς, η γυναικεία ομάδα των Καρυάτιδων δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, παρότι την μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς φίλων και των Αρχών ( Δήμου Σπάρτης και Π.Ε. Λακωνίας) τους προηγούμενους μήνες και ας ελπίσουμε ότι θα είναι πιο έτοιμη να δώσει το παρών την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Όμως, το Σάββατο στο ανακαινισμένο γήπεδο της Σκάλας, ο Αστέρας Βλαχιώτη θα συνεχίσει την μεγάλη του προσπάθεια στην επαγγελματική κατηγορία , αφήνοντας πίσω τις οποίες αδικίες έχει δεχτεί...

Καλή επιτυχία σε όλες τις λακωνικές ομάδες μας και ας είμαστε ο καθένας όπως μπορεί δίπλα τους, παρότι δεν θα χουν την βοήθεια στην κερκίδα από τους φίλους τους , συμπατριώτες μας».