Αγωνιστική με ανατροπές ήταν η για τη Football League, καθώς οι πρωτοπόροι γνώρισαν ήττες, ενώ ομάδες πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς.

Στον βόρειο όμιλο, ο Πανσερραϊκός νίκησε στο ντέρμπι 1-0 τη Βέροια, ενώ η Τρίγλια επικράτησε 3-2 της Καβάλας. Τις γκέλες των πρωτοπόρων εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του Αλμωπού στην Αριδαία και τους έπιασε στην κορυφή. Ο Απόλλων Πόντου πέτυχε τα πρώτα του γκολ και πήρε και βαθμό απέναντι στον Πιερικό, με το ματς να λήγει 2-2. Σημαντική νίκη πήρε ο Θεσπρωτός, ο οποίος νίκησε 3-1 της ΑΕΠ Κοζάνης.

Στον νότιο όμιλο, κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Καλαμάτα. Η «Μαύρη Θύελλα» επικράτησε 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη και πέρασε πρώτη, καθώς ο Ιάλυσος γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Ασπρόπυργο, που δεν είχε βαθμό και γκολ πριν το σημερινό παιχνίδι! Ματς-θρίλερ έγινε στο «Ελ Πάσο», όπου η Ρόδος επικράτησε 3-2 της Καλλιθέας σε ένα ματς με τρελές εναλλαγές σκορ και συναισθημάτων. Στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», η Επισκοπή επιβλήθηκε 3-1 του Αιγάλεω, ενώ η Σαντορίνη πήρε τον βαθμό με 1-1 από τη Νίκη Βόλου, αν και έπαιζε από πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Νότιος όμιλος

Νίκη Βόλου-Σαντορίνη 1-1
Αιγάλεω-Επισκοπή 1-3
Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0
Ασπρόπυργος-Ιάλυσος 3-0
Καλλιθέα-Ρόδος 2-3

Βόρειος όμιλος

Απόλλων Πόντου-Πιερικός 2-2
Θεσπρωτός-ΑΕΠ Κοζάνης 3-1
Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Βόλου 0-1
Τρίγλια-Καβάλα 3-2
Πανσερραϊκός-Βέροια 1-0

Πηγή: OnSports.gr