Συνεχίζονται οι εγγραφές ομάδων για τον δεύτερο κατά σειρά σταθμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach soccer που θα διεξαχθεί στην παραλία Σελινίτσα στο Γύθειο, με διοργανωτές τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ανατολικής Μάνης και την Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή (12 και 13 Ιουλίου) οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις δέκα το πρωί. Την Κυριακή στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικές και ημιτελικές συναντήσεις και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με τη διεξαγωγή του τελικού και του αγώνα επίδειξης της Beach Soccer Hellas με τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης.

Ο τελικός καθώς και ο αγώνας επίδειξης, θα καλυφθούν από την ΕΤ 3 σε ζωντανή μετάδοση. Η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια, θα συμμετάσχει στην τελική φάση με όλα τα έξοδα της πληρωμένα.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν FAX στο 2106818104 ή μέση e-mail στο gythiopao@yahoo.com . Εναλλακτικά μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6944642481 για περισσότερες λεπτομέρειες.