ΣΠΑΡΤΗ. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης κάτω των 15 ετών, με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, θα αγωνιστεί η αθλήτρια του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης, Ευγενία Λάμπρου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Σόφια της Βουλγαρίας από 26 έως 30 Μαΐου 2021.

Καμαρώνοντας, ο Παλαιστικός Σύλλογος αναφέρει:

«Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, οι θυσίες να αποδώσουν καρπούς και παρά το νεαρό της ηλικίας να γυρίσει για ακόμα μια φορά νικήτρια, τιμώντας την παράδοση της Σπάρτης γεμάτη νέες γνώσεις και με ακόμα μεγαλύτερη πείρα.

Είμαστε υπερήφανοι και πάντα μαζί της σε κάθε της βήμα».

Λίγα λόγια για την Ευγενία Λάμπρου

Η Ευγενία Λάμπρου ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών να ασκείται στον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης στο άθλημα της Ελευθέρας Πάλης υπό την καθοδήγηση και εποπτεία της προπονήτριας και διακεκριμένης αθλήτριας της Ελευθέρας Πάλης Σοφίας Καμπανάρη, καθώς και του έμπειρου προπονητού της Ελληνορωμαϊκής Γεωργίου Μπαρέλου.

Γρήγορα απέδειξε το ταλέντο και την έφεσή της στο άθλημα, λαμβάνοντας μέρος σε αρκετούς αγώνες και κατακτώντας νίκες.

Η συνέπειά της ως προς το προπονητικό σκέλος και η ικανότητά της να μπορεί να ενσωματώσει τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και η σκληρή και αδιάκοπη προσπάθεια απέδωσαν γρήγορα καρπούς.

Συμμετείχε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το παλαιστικό προπονητικό κάμπ με την Εθνική ομάδα στο Λουτράκι διάρκειας 2 εβδομάδων το 2021.

Προπονήσεις

Η Ευγενία Λάμπρου θα προπονείται με τον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης έως και την αναχώρησή της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης όπου θα την συνοδέψει η προπονήτριά της, Σοφία Καμπανάρη.