Γράφει ο Δημήτρης Πανάγος

ΒΛΑΧΙΩΤΗ. «Νίκη χρυσάφι», χαρακτήρισε ο Νίκος Αναστόπουλος το διπλό της Καλαμάτας (0-1) επί του Αστέρα Βλαχιώτη, για την 14η αγωνιστική της Football League.

Ο κοσμαγάπητος προπονητής της Μαύρης Θύελλας, εξέφρασε την άποψη πως ο Αστέρας Βλαχιώτη, «…αν συνεχίζει να παίζει όπως έπαιξε σήμερα, νομίζω ότι δε θα έχει πρόβλημα».

Για την ομάδα του τόνισε:

«…Έχουμε ακόμα 4 παιχνίδια, 2 εντός και 2 εκτός. Συνεχίζουμε. Ο δρόμος ακόμα είναι δύσκολος. Έχουμε ακόμα 4 τελικούς».

«Βαθμό ή βαθμούς», Allenatore, «βαθμό ή βαθμούς»!!

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καλαμάτας:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και το σημερινό ήταν τρομερά δύσκολο και αυτή η νίκη ήταν χρυσάφι γιατί παίξαμε με έναν αντίπαλο, ο οποίος πραγματικά με κατέπληξε.

Είχα παρακολουθήσει το Βλαχιώτη στα δύο προηγούμενά του παιχνίδια, σήμερα δεν είχε καμία σχέση. Αν συνεχίζει να παίζει όπως έπαιξε σήμερα, νομίζω ότι δε θα έχει πρόβλημα.

Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, έχουμε ακόμα 4 παιχνίδια, 2 εντός και 2 εκτός. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο με τη Νίκη Βόλου.

Στο σημερινό παιχνίδι προηγηθήκαμε νωρίς, είχαμε κάποιες φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο. Από την άλλη ο Βλαχιώτης δεν είχε τη φάση εκείνη που θα μπορούσε να μας απειλήσει.

Συνεχίζουμε. Ο δρόμος ακόμα είναι δύσκολος. Έχουμε ακόμα 4 τελικούς».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις