ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Ο Δήμος Μεγαλόπολης, η Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας (Ε.Π.Σ.Φ.Α.) , οι πολιτιστικοί σύλλογοι Λεονταριτών Αθηνών και Λεονταρίου και ο Παναθλητικός Όμιλος Τριπόλεως θα συνδιοργανώσουν την 2η Ποδηλατική Περιήγηση στα χωριά της Φαλαισίας, η οποία είχε ακυρωθεί για τις 6 Αυγούστου 2021 εξαιτίας των πυρκαγιών που υπήρχαν στην περιοχή, την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00. Η φετινή διαδρομή θα διεξαχθεί με αφετηρία το Λεοντάρι – Πετρίνα και επιστροφή στο Λεοντάρι.

«Σκοπός της ποδηλατικής περιήγησης είναι να προβάλλουμε το ποδήλατο ως εναλλακτικό μεταφορικό μέσο και να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι τις φυσικές ομορφίες της περιοχής μας. Δίνετε έτσι ένα κίνητρο ώστε να ενισχύσουμε την επισκεψιμότητα των φίλων και παραθεριστών μεταξύ των οικισμών του Δ.Δ. Φαλαισίας.

Στόχος είναι το γεγονός αυτό να διοργανώνεται ετησίως και κάθε φορά να περιλαμβάνει άλλους οικισμούς του δημοτικού διαμερίσματος Φαλαισίας, ώστε να γνωρίσουμε όλες τις ομορφιές του τόπου.

Καλούμε όλους τους φίλους και τους δημότες του Δήμου Μεγαλόπολης να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με την συμμετοχή τους στον ποδηλατικό περίπατο.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλλετε στο email epsfa@outlooκ.com.gr καθώς και στους

• Μπένος Παναγιώτης – Πρόεδρος ΕΠΣΦΑ – 6947213586
• Παπαχρήστος Παναγιώτης – Γενικός Γραμματέας ΕΠΣΦΑ – 6971640475»

Στο ποδηλατικό περίπατο μπορούν όλοι να συμμετάσχουν και να ολοκληρώσουν μέρος ή όλη τη διαδρομή.

Στο σημείο τερματισμού θα απονεμηθούν μετάλλια σε όλους του συμμετέχοντες .

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις