ΣΠΑΡΤΗ. Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Σπάρτη, το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Στ. Βλάχος

Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Τσουλόγιαννης :

Γραμματέας: Ιωάννης Πλευρίτης

Ταμίας: Παναγιώτης Αρνιώτης

Αναπλ. Γραμματέας: Γεώργιος Γιάννου

Φροντιστής Ομάδας: Κων/νος Κοκίνης

Προπονητικό team: Δημήτριος Κουβούσης – Γεώργιος Αναγνωστόπουλος

Δηλώσεις

Από το προπονητικό team:

Δημήτριος Κουβούσης:

«Ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια, σεβόμενοι την ιστορία του Συλλόγου, την αγάπη μας γι’ αυτόν, είμαστε παρόντες σε αυτό το νέο ξεκίνημα από την Α΄ Κατηγορία Λακωνίας, κάνοντας σταθερά βήματα, με υπομονή, χωρίς βιασύνες, με δικά μας παιδιά από τον Δήμο μας, στοχεύοντας σε εφικτούς στόχους, που δεν άλλοι από την κορυφή.

Όλοι μαζί θα παλέψουμε πρώτα για την Ομάδα, το σήμα της και τον κόσμο μας, του οποίου ζητάμε την στήριξή του. Είμαστε αποφασισμένοι σε αυτή την προσπάθεια να πετύχουμε και να προχωρήσουμε στενά συνεργαζόμενοι, Διοίκηση – Τεχνικό team και ποδοσφαιριστές, σε κάθε προπόνηση σε κάθε αγώνα. Από σήμερα τα κεφάλια κάτω και με πολύ δουλειά να είστε σίγουρη ότι θα καταφέρουμε».

Γεώργιος Αναγνωστόπουλος:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευτυχισμένος γιατί αυτή η μέρα που περιμέναμε 25 ολόκληρα χρόνια τελικά έφθασε. Η Ομάδα που εγώ προσωπικά χρωστάω πάρα πολλά σαν άνθρωπος και μετά σαν ποδοσφαιριστής, ο Α.Ο.Σπάρτη, μία ομάδα με ένδοξη ιστορία και μεγάλη δυναμική για τα δεδομένα της πόλης μας, είναι έτοιμος και πάλι να ανοίξει τα φτερά του για νέες ποδοσφαιρικές σελίδες.

Τότε σαν παίκτης, τώρα σαν προπονητής της ομάδας, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε κάθε μέρα να βάζουμε ένα λιθαράκι, για να γινόμαστε καλύτεροι σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Σε αυτό το νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι σας θέλουμε όλους δίπλα μας, για να μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και πάλι όλοι μαζί».

Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Στ. Βλάχος:

«Μια νέα αρχή, από το μηδέν αλλά με σχέδιο, όραμα και πολύ κέφι. Ο ΑΟ Σπάρτη της καρδιάς μας θα είναι ο στόχος μας και ο σκοπός μας. Με εμπιστοσύνη στους έμπειρους συνεργάτες, στο δυναμικό ΔΣ και κυρίως στα νέα παιδιά που θα αποτελούν τους Αθλητές μας. Ευχόμαστε να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες και στα όνειρα των Σπαρτιατών Φιλάθλων».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις