ΡΕΘΥΜΝΟ. Στο δεύτερο του εκτός έδρας αγώνα ενάντια στη Επισκοπή, ο Αστέρας Βλαχιώτη πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να φύγει από το «Παύλος Βαρδινογιάννης» με την πρώτη του νίκη και να σκαρφαλώσει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το φιλμ του αγώνα

1’ -10’ Ισορροπημένο το πρώτο 10λεπτο του αγώνα με την μοναδική αξιομνημόνευτη φάση ένα φάουλ που κέρδισε η Επισκοπή σε καλό σημείο αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο.

13΄γκολ Ζαΐμη σε γρήγορη αντεπίθεση. Ο Ζαΐμη βρίσκει τα δίχτυα του Καλογεράκη με όμορφο σουτ.

22΄Αναγκαστική αλλαγή ΣΑΝΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ – ADDO.

30’ Ο Αστέρας κρατάει το αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερη πίεση από την Επισκοπή.

34΄ Ατομική ενέργεια του Τσίπρα από αριστερά ύστερα από κλέψιμο της μπάλας αλλά το σουτ καταλήγει άουτ.

35΄-45΄ Πιέζει για την ισοφάριση η Επισκοπή όμως ο Αστέρας αμύνεται σωστά μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να περάσουν εύκολα μπάλες προς την περιοχή του Αθανασόπουλου.

Ημίχρονο 0-1


46΄- 65΄ Νευρικό παιχνίδι χωρίς φάσεις μέχρι τώρα στο δεύτερο ημίχρονο.

66΄- 85΄ Από το 71 ο Αστέρας έκανε αλλαγές με τους Σοκολάροβ να βγαίνει και να παίρνει τη θέση του ο Ρόδης), Τσίπρα να παίρνει τη θέση του ο Χριστόπουλος.
Από το 78' μπήκε ο Τσάβος στη θέση του Ανδρικόπουλου για την Επισκοπή που θέλει αλλά δεν μπορεί να φτάσει με επιτυχία στην εστία του Αθανασόπουλου.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Βιντσετζάτος (Ανατ. Αττικης) – Τσολακίδης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (78′ Τσάβος), Καραγιάννης (13′ λ.τ. Σκόνδρας), Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Πέτρου (46′ Γεωργούσης), Ντεμέτριους Ματσιέλ, Πολυχρόνης, Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης (89′ Σουμπασάκης).

Αστέρας Βλαχιώτη (Κ. Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Ζάννης, Λάμτσε, Λεωνιδόπουλος Αθανάσιος, Σοκολάροβ (71′ Ρόδης), Ζαΐμι, Σάνι (21′ Ρόε), Τσίπρας (71′ Χριστόπουλος), Παπουλής (65′ Ντούνης).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις