ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το τρίτο της σερί τρίποντο πανηγύρισε η Καλαμάτα, η οποία συνεχίζει να σκαρφαλώνει στον βαθμολογικό πίνακα, μετά το 2-0 επί του Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν σε κατοχή και κυκλοφορία μπάλας στο πρώτο 45λεπτο και δημιουργούσαν τελικές, χωρίς ωστόσο καμία από αυτές να μπορεί να θεωρηθεί κλασική ευκαιρία, με τη «Μαύρη Θύελλα» να έχει και τον αέρα με το μέρος της σε αυτό το πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα ο Διαγόρας λειτουργούσε εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι, προσπαθώντας να «χτυπήσει» σε κάποια αντεπίθεση. Τελικώς η Καλαμάτα δικαιώθηκε για την επιμονή της στο 52' με τον Φελίπε να πιάνει ένα φαλτσαριστό σουτ νικώντας τον Μπίντζη για το 1-0. Η Καλαμάτα έβαλε για τα καλά τις βάσεις της νίκης στο 68' με διαγώνιο σουτ του Μόζερ, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ενώ λίγο αργότερα ο Τάτος είδε την μπάλα σε προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι του Μπίντζη. Το ίδιο συνέβη για την Καλαμάτα και στις καθυστερήσεις σε πλασέ του Λουκίνα.

Σκόρερ: 52' Φελίπε, 68' Μόζερ

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταϊρης, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο, Κωσταντινόπουλος, Μόζερ (82′ Μαβινγκά), Τσαγκαλίδης (82′ Σκεντεράι), Ματέους, Τάτος, Φελίπε (64′ Κόκκορης), Μαρκόφσκι (87′ Λουκίνας)

Διαγόρας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μπίντζης, Τόταλ, Σίνγκ (71′ Παραστρατίδης), Καρατάσιος (28′ λ.τ Σάιμπερτ), Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας (59′ Ραφαέλ), Λαμπίρης (71′ Τάτσης), Κουϊρουκίδης, Ζούνης, Μπαστιάνος

Πρόγραμμα επόμενης αγωνιστικής

15 Δεκεμβρίου

ΑΠΣ Ζάκυνθος - ΑΕΚ Β'

Χανιά - Καλαμάτα

Αστέρας Βλαχιώτη - ΑΕ Καραϊσκάκης

Διαγόρας Ρόδου - Παναθηναϊκός Β'

ΟΦ Ιεράπετρας - Κηφισιά

Καλλιθέα - Επισκοπή

Αιγάλεω - Ρόδος

Ηρόδοτος - Λεβαδειακός

Bαθμολογία

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις