ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες στη Super League, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής και του β’ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, μετά από ένα ματς... θρίλερ που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό από το γκολ του Ρετζίς Κρεσπί, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο.

Οι Αγρινιώτες έχασαν τεράστιες ευκαιρίες από το 60’ και μετά για να «αποδράσουν» με το διπλό από το «Θ. Κολοκοτρώνης», ωστόσο στο τέλος έχασαν και τον αγώνα...

Ο Αστέρας μπήκε λίγο πιο δυνατά στον αγώνα και στο 7’ πλησίασε στο γκολ, όταν από γύρισμα του Ριέρα από τα αριστερά, ο Καρμόνα προσπάθησε να τη σπρώξει προς την εστία, αλλά δεν τα κατάφερε στην πρώτη απόπειρα, ενώ στη δεύτερη έκανε επιθετικό φάουλ στον Μελίσσα.

Στο 15’ ο Μπαράλες έστρωσε προς τον Ιγκλέσιας ο οποίος δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Μελίσσας απέκρουσε στη γωνία του, ενώ στο 22’ κι ο Παπαδόπουλος έδειξε αντίστοιχα τα αντανακλαστικά του στο φάουλ του Μπαρμπόσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έβγαλε καλύτερες συνεργασίες μέσα στο γήπεδο και στο 61’ έχασε μία απίθανη ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Μεντόσα έστρωσε στον Φλόρες έξω από την περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε ασταθώς και ο Καρέλης από τα τρία μέτρα έκανε «τσαφ» και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτηα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Βέργος γύρισε στον Αντούνες έξω στην περιοχή αυτός έκανε το ένα-δύο με τον Καρέλη, όμως το τελείωμα του Έλληνα φορ ήταν πολύ κακό. Κι αφού ο Παναιτωλικός δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες του, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Αστέρας τον «τιμώρησε». Από σέντρα του Άλβαρες, ο Μπενίτο μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά πλάσαρε στο δοκάρι και ο Κρεσπί από κοντά χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Κανελλόπουλος, Σονί - Βέργος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κάρμονα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Τασουλής (65’ Άλβαρες), Ιγκλέσιας (46’ Μουνάφο), Κανελλόπουλος (86’ Μπενίτο), Σονί, Σίτο (46’ Κρέσπι), Ριέρα (65’ Λέο Τιλίκα), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Κορνέλιους (59’ Χουχούμης), Μαλής, Βργκοτς, Λιούιμ Φλόρες, Αντόυνες, Μόρσεϊ (42’ λ. τρ. Καρέλης), Μπαρμπόσα, Μεντόσα (87’ Τσιγγάρας), Βέργος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Κώστας Γουλής

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις