ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Οι 100 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες που έχουν προκριθεί στην τελική φάση θα παλέψουν για τους Πανελλήνιους τίτλους σε ένα τετραήμερο που θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις σε όλους τους φίλους του αθλήματος.

Από την Πέμπτη 16/12 έως την Κυριακή 19/12 στο Κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης «Κώστας Κακκαβάς» η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για πρώτη φορά μία εγχώρια διοργάνωση θα έχει τη… λάμψη ενός Παγκοσμίου πρωταθλήματος με τους δύο συνδιοργανωτές να έχουν ετοιμάσει ένα… μοναδικό σόου, που θα είναι η απαρχή για την νέα εποχή της Πυγμαχίας! Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα υπάρχει Live streaming, παρουσιάσεις των αθλητών και… σκηνικό με φώτα που θα «κλέψουν» την παράσταση.

Οι αγώνες καθημερινά θα αρχίζουν στις 16:00, ενώ την Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12:00. Το θέαμα αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις