ΛΑΚΩΝΙΑ. «Βράζουν» στον Αστέρα Βλαχιώτη με τη διαιτησία των Μπαΐλη (ρέφερι) , Φραγκούλη (α’ βοηθού) αλλά και του «τέταρτου» Μαχαίρα, που διαιτήτευαν στον πρόσφατο αγώνα της λακωνικής ομάδας με τον Καραϊσκάκη Άρτας (1-1), για τη Super League 2, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Ακρόαση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, την Τρίτη 21/12

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδος της Λακωνίας, Πέτρος Μαρτσούκος, με μια πύρινη ανακοίνωση, περιγράφει τη συμπεριφορά των εν λόγω διαιτητών κατά τη διάρκεια του αγώνα, και αποκαλύπτει πως αιτήθηκε «ακρόαση από τον Αρχιδιαιτητή κ. Κλάτενμπεργκ και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ με σκοπό να προσκομίσουμε σε αυτούς όλα τα πειστήρια των διαιτητικών εγκλημάτων κατά της ομάδας μας».

Μάλιστα όπως αναφέρει, η ΚΕΔ απάντησε άμεσα στο αίτημα και η ακρόαση ορίστηκε την ερχόμενη Τρίτη 21/12!

Η ανακοίνωση του Πέτρου Μαρτσούκου

«H ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη νιώθει κατάφορα αδικημένη από τους κυρίους Μπαΐλη και Φραγκούλη, Συνδέσμου Πρέβεζας – Λευκάδας αμφότεροι, και από τον 4ο κ. Μαχαίρα, Συνδέσμου Αθηνών, οι οποίοι μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε όσα μας αναλογούσαν από το παιχνίδι.

Ας τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά.

Κατάφεραν να εξοργίσουν όλους τους παρευρισκόμενους στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με τις συνεχόμενες λανθασμένες υποδείξεις τους, αφήνοντας μονόπλευρα το σκληρό παιχνίδι και με πολλές συνεχόμενες ανάποδες υποδείξεις. Έβαλαν και το κερασάκι στην τούρτα με αποκορύφωμα την φάση του 71ου λεπτού όπου ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ανατρέπεται από πίσω εντός περιοχής και ο “άρχοντας του αγώνα” είδε “θέατρο” και τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή μας με κίτρινη.

“Και κερατάς και δαρμένος” δηλαδή!

Στη συνέχεια ακολούθησαν κωμικοτραγικές καταστάσεις με τον 4o (ο οποίος, η αλήθεια είναι ότι έλεγχε από την αρχή της αναμέτρησης μόνο τη συμπεριφορά του δικού μας πάγκου, λέγοντας συνεχώς “θα σας αποβάλω, θα σας διαλύσω”) να κάνει τις απειλές του πραγματικότητα στο 74΄υποδεικνύοντας και ζητώντας επίμονα την αποβολή από τον πάγκο μας του Γενικού Διευθυντή, του φροντιστή και δείχνοντας και κίτρινη σε ποδοσφαιριστή του πάγκου.

Ο κ. Μαχαίρας έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα από πέρσι διαιτητών του συνδέσμου Αθηνών, ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ αξιότιμε ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΟ/ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ;

Η ΠΑΕ Α.Σ. Βλαχιώτη “Ο ΑΣΤΗΡ” δεν είναι σάκος του μποξ ούτε είναι διατεθειμένη να αρκεστεί σε ρόλο κομπάρσου στο φετινό πρωτάθλημα της SL2. Το έχει αποδείξει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους άλλωστε όπου δέχεται τα συγχαρητήρια όλων των μέχρι τώρα αντιπάλων.

Η μέχρι τώρα σιωπή μας δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Ως πρώτη κίνηση ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να αιτηθούν ακρόασης από τον Αρχιδιαιτητή κ. Κλάτενμπεργκ και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ με σκοπό να προσκομίσουν σε αυτούς όλα τα πειστήρια των διαιτητικών εγκλημάτων κατά της ομάδας μας.

Υ.Γ. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔ για την άμεση απάντηση και έγκριση στο αίτημά μας για ακρόαση την ερχόμενη Τρίτη 21/12.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις