ΚΑΣΤΟΡΙ. Η ΤΚ Καστορείου Σπάρτης, δια του προέδρου της Βασίλη Λαγανά, ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 8ου Καστόρειου Ορεινού Ημιμαραθώνιου.

Αναφέρει σε ανακοίνωση ο Βασίλης Λαγανάς:

Η Κοινότητα Καστορείου ευχαριστεί θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος στη διοργάνωση του όγδοου Καστόρειου Ορεινού Ημιμαραθώνιου και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία του την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.

Ευχαριστεί θερμά το Δήμο Σπάρτης και τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Δούκα, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης και τον Πρόεδρο του κ. Σταύρο Περγαντή, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη.

Ευχαριστεί θερμά τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Σπάρτης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σπάρτης, την Ομάδα Διάσωσης «Ο ΕΤΟΙΜΟΚΛΗΣ», τους Σπαρτιάτες Δρομείς, τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης και τη Λέσχη Αυτοκινήτων Σπάρτης.

Ευχαριστεί θερμά το Τοπικό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Πρόεδρο του κ. Ποτούλα Ορφανού.

Ευχαριστεί θερμά τον κ. Λάμπρο Λαμπρόπουλο και τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Ευχαριστεί θερμά τους συλλογικούς φορείς του Καστορείου, το Σύλλογο Φίλων Ταύγέτου «Η ΛΟΥΣΙΝΑ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστορείου «Ο ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ», τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καστορείου «Ο ΚΑΣΤΩΡ», τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βορείου Λακεδαίμονος και, το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Καστορείου.

Ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του αγώνα, τον Δήμο Σπάρτης και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης, την εταιρεία «ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» και τον κ. Παναγιώτη Τσικάκη, την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΟΥ» και τον κ. Δημήτριο Λάμπο, τον Σύλλογο Φίλων Ταϋγέτου «Η ΛΟΥΣΙΝΑ», την κ. Ειρήνη Δαγριτζίκου και τον κ. Αντώνη Κούμαρη.

Ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές, τον Ντίνο Λαγανά, τον Παναγιώτη Αλειφέρη, τον Παναγιώτη Χ. Βασιλείου, τον Μανώλη Μαρκουράκη, τον Χάρη Π. Βασιλείου, τον Γιάννη Ζούζουλα, τον Δημήτρη Δημητρίου, τον Γιάννη Αρφάνη, τη Δήμητρα Ξυδογιαννοπούλου, τον Δημήτριο Ξυδογιαννόπουλο, τη Δήμητρα Φασουλοπούλου, τη Βάσω Τζαμούρη, τον Δημήτρη Ερμήλιο, τον Βαγγέλη Βουνάση, τον Θανάση Λιαπέρδο, τον Γιάννη Παπαντωνίου, την Ειρήνη Δαγριντζίκου, τον Στάθη Γ. Παρασκευόπουλο και τον Στάθη Π. Παρασκευόπουλο.

Ευχαριστεί θερμά τον κ. Παύλο Γορανίτη, Διοργανωτή Αγώνων Υπεραποστάσεων για την άψογη διοργάνωση του όγδοου Καστόρειου Ορεινού Ημιμαραθώνιου και στο τέλος

Ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που, τίμησαν, με τη συμμετοχή τους, τον όγδοο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο και, με την παρουσία τους, το Καστόρειο.

Εύχεται σε διοργανωτές, χορηγούς, εθελοντές και αθλητές, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ο νέος χρόνος να είναι, για όλους, γεμάτος από χαρές και ΥΓΕΙΑ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις