ΛΕΙΒΑΔΙΑ. Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την Καλαμάτα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν και έχασαν ευκαιρία οι μεν γηπεδούχοι που είναι στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς να ξεφύγουν και άλλο και οι δε φιλοξενούμενοι να ανέβουν αυτοί στην κορυφή (θα το έκαναν με νίκη καθώς θα είχαν μαζί με Λεβαδειακό και ΑΕΚ 24). Κερδισμένη από την άλλη ήταν η Καλλιθέα, η οποία επικράτησε με 3-2 του Εργοτέλη και ανέβηκε στην 4η θέση με 21 βαθμούς, μειώνοντας την διαφορά της από την κορυφή. Στα του αγώνα η Καλαμάτα ήταν η ομάδα που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Αναστασόπουλο με σουτ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Στογιάνοβιτς.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Πολέτο, Χάμοντ, Δούμτσιος, Λιάγκας, Μουτίνιο (46′ Συμελίδης), Νίλι, Παναγιώτου, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Μεχία.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος Παπατόλιος (75′ Παυλίδης), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ (90+1′ Φελίπε), Μπακαγιόκο, Ματέους (75′ Μαβινγκά), Τάτος (90′ Σκεντεράι), Τσαγκαλίδης (75′ Λουπάνο), Λουκίνας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις