ΣΠΑΡΤΗ. Mεγάλη νίκη για τον Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος νίκησε 3-1 στη Σπάρτη τον Παναθηναϊκό Β' για την 24η αγωνιστική της Super League 2.

Oι φιλοξενούμενοι έκαναν ιδανική αρχή στο παιχνίδι όταν μόλις στο 3' ο Αλμπάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για ''τριφύλλι''. H φάση που καθόρισε την εικόνα της αναμέτρησης ήρθε στο 39'. Ο Νταμπίζας έκανε πέναλτι, είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και η ομάδα της Λακωνίας με την εύστοχη εκτέλεση του Σοκολάροβ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 64' η αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε με τον Μπούζα να πετυχαίνει το 2-1 έπειτα από μεταβίβαση του Φλένσμποργκ. Οι ''πράσινοι'' είχαν δύο καλές στιγμές με Ηλιάδη και Καρβούνη αλλά ο Αστέρας με τον Ουρτάδο στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αστέρας Βλαχιώτη: Ιωαννίδης, Ρόδης (46’ Αλνταΐρ), Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε (73’ Άλβαρεζ), Φουρλάνος, Σοκολάροβ (78’ Παπούλης), Αναστασόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Μπούζας (65’ Λουτσιάνο), Μπάτροβιτς (78’ Σιντορένκο), Φλένσμποργκ.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (79’ Καραμπάς), Ρόμπι, Νταμπίζας, Μαρτίνης, Ηλιάδης (79’ Καρβούνης), Θεοχάρης, Αλμπάνης, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Μαραθωνίτης (65’ Τσιριγώτης).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις