ΚΟΣΜΟΣ. «Φτερά έκαναν», μέσα σε μόλις 30 ώρες, όλα τα «καλά» εισιτήρια κοντά στο ρινγκ, για τον αγώνα πυγμαχίας του ομογενή, παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας ελαφρών βαρών, George Kambosos Jr εναντίον του Devin Haney, στις 5 Ιουνίου στο Marvel Stadium, στη Μελβούρνη.

  • Το μεγάλο στάδιο αποδείχθηκε μικρό… Τιτανοτεράστιο το ενδιαφέρον του κοινού…

Το κορυφαίο πυγμαχικό γεγονός, θα δυσκολευτεί αρκετά να χωρέσει ακόμη και στο μεγάλο στάδιο των 50.000 θέσεων, αφού το ενδιαφέρον, Ελλήνων και μη, είναι πολύ μεγάλο, μην πω τιτανοτεράστιο…

Με καταγωγή από τη Σπάρτη, ο «Ferocious» George Kambosos Jr, σε ανάρτησή του στα social media, επισημαίνει:

«Τα εισιτήρια γύρω από το ρινγκ πουλήθηκαν όλα εντός 30 ωρών. Όλες οι εταιρικές σουίτες “έφυγαν” επίσης. Πρόσθεσαν περισσότερες σειρές, 10-13 γύρω από το ρινγκ λόγω της ζήτησης.

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου θα είναι διαθέσιμα στις 22 Απριλίου. Ο μεγαλύτερος αγώνας πυγμαχίας στην ιστορία της Αυστραλίας.

Πρόκειται να τινάξουμε την οροφή του Marvel Stadium στον αέρα!!!».

Ο ομογενής πυγμάχος (ρεκόρ 20-0, 10 KO’s), δεν έχει αγωνιστεί στην Αυστραλία από τον Οκτώβριο του 2017 και επέλεξε τη Μελβούρνη για να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό πρωταθλητή, World Boxing Council (WBC) World Champion, Devin «The Dream» Haney (27-0, 15 KO’s).

«Γυρίζω σπίτι μου»

«Μετά από 5 χρόνια που κυνηγούσα τη δόξα του πρωταθλητή στο εξωτερικό και αγωνιζόμουν στις έδρες αντιπάλων, επιστρέφω σπίτι να υπερασπιστώ ό,τι έχω κατακτήσει στον κόσμο της πυγμαχίας, τους παγκόσμιους τίτλους μου στην κατηγορία ελαφρών βαρών», ανέφερε σχετικά ο Kambosos Jr. ο οποίος θα υπερασπιστεί τον τίτλο του Unified Lightweight Champion of World Boxing.

Credits

Είναι πασίγνωστο πως ο «Ferocious», βρέθηκε στην Κορυφή του Κόσμου μετά τη νίκη του επί του Teófimo López στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, στα τέλη Νοεμβρίου, πέρυσι.

Επρόκειτο να αγωνιστεί εναντίον του Ουκρανού, Vasiliy Lomachenko, όμως ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω του πολέμου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις