ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στον 14ο Ποδηλατικό Γύρο Νεμέας 2022 συμμετείχαν εννέα αθλητές- ποδηλάτες της ποδηλατικής ομάδας του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας , «ο Ευκλής», την Κυριακή 8 Μαΐου . Ο αγώνας διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας με 286 ποδηλάτες, ρεκόρ συμμετοχών !

Οι καλαματιανοί αθλητές της Ευκλής Cycling Team έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τον Μπάμπη Γκουλούση (Μάστερ Β1) να κατακτά την 2η θέση και να ανεβαίνει στο βάθρο.

Στην κατηγορία Μάστερ Α΄ ο Ιωάννης Πετρακόπουλος τερμάτισε 5ος, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Φίλιππος Λυριντζής, αν και είχε ατύχημα (σκασμένο ελαστικό) κατάφερε, να τερματίσει 6ος !

Την προσπάθεια τους ολοκλήρωσαν με καλούς χρόνους οι: Άρης Κεφάλας, Πάνος Βεργετόπουλος, Νικόλαος Ρήγας και Φώτης Γκόνης.

Τα νέα μέλη του «Ευκλή», Δημήτριος Λαντζούνης και Κων/νος Λούζης (skitsofrenis) έτρεξαν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα, λαμβάνοντας καλά αποτελέσματα.

Τον επιτυχημένο αγώνα συνδιοργάνωσαν η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.) και ο Π.Ο. Τρίπολης με την συμβολή του Δήμου Νεμέας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις