ΒΛΑΧΙΩΤΗΣ. Αρκετές ώρες κράτησε η συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του Αστέρα Βλαχιώτη με τον Πέτρο Μαρτσούκο να παραιτείται από το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά να δηλώνει παρών στην προσπάθεια μιας υγιούς διοίκησης για ένα μεγάλο παλλακωνικό Αστέρα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα έχει ως εξής:

«Αρχικά, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε εχθές στο κλειστό γυμναστήριο του Βλαχιώτη!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστήρ Βλαχιώτη, κύριος Πετρος Μαρτσουκος , υπέβαλε την παραίτησή του εχθές το βράδυ, στη γενική συνέλευση, και απλά γνωστοποίησε ότι την επόμενη μέρα της ομάδας, εάν υπάρχει μια υγιής διοίκηση με στόχους και όραμα, θα είναι αρωγός και δίπλα στο σχήμα που θα δημιουργηθεί!

Σε μια συζήτηση που είχε διάρκεια περίπου 2μιση ώρες, υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος και θέληση να βρεθεί λύση και να υπάρξει το μέλλον που αξίζει στην ομάδα μας!

Εξάλλου, η οικογένεια του κ. Μαρτσούκου βρέθηκε σύσσωμη εκεί, με πρωτοστάτη τον πατέρα, κύριο Δημήτρη, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι ήταν, είναι και θέλει να είναι εκεί, εφόσον υπάρξουν στόχοι, όραμα και υγιής διοίκηση.

Οι υποχωρήσεις καλό θα ήταν να είναι αμοιβαίες, με έναν κοινό στόχο, το καλό της ομάδας μας!

Υπήρξαν 4 προτάσεις, με κύριο σκοπό τη διεύρυνση της ομάδας σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.

Η οικογένεια Μαρτσούκου είναι διατεθειμένη να στηρίξει αυτό το εγχείρημα.

Εξάλλου, αυτό που ξεκαθαρίστηκε με σαφήνεια εχθές είναι πως η κινητήριος δύναμη της ομάδας είναι η οικογένεια Μαρτσούκου και ο κόσμος τη θέλει εκεί.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει ισχυρή επόμενη ημέρα για την ομάδα μας!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις