ΒΛΑΧΙΩΤΗΣ. Σαφής και ξεκάθαρος είναι ο Πέτρος Μαρτσούκος, όταν αναφέρεται στον Αστέρα Βλαχιώτη. Δηλώνει ότι θα είναι και πάλι παρών μόνο αν διαμορφωθούν άμεσα οι προϋποθέσεις που θα εγγυώνται τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος. Δηλαδή ο Πέτρος Μαρτσούκος, η αγάπη του οποίου για την ομάδα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ξεκαθαρίζει ότι για να έχει νόημα και ενδιαφέρον μια κίνηση πρέπει η ομάδα του Αστέρα να «αλλάξει» και να γίνει ομάδα όλης της Λακωνίας, ομάδα με πλάνο, στόχο, σχέδιο και όραμα.

Σήμερα ο Πέτρος Μαρτσούκος έχει αποχωρήσει από την διοίκηση και αναμένει τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, την Κυριακή 29 Μαϊου. Ανάλογα με τις αποφάσεις θα κρίνει αν υπάρχει λόγος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Όπως τονίζει στο notospress.gr, δίνει απόλυτη προτεραιότητα στη διαμόρφωση ενός υγιούς οργανισμού που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα ποδοσφαιρικά πράγματα. «Εγωισμοί, τοπικισμός, εσωστρέφεια και γκρίνια εκ του ασφαλούς και από την κερκίδα δεν χωρούν στα οράματα» σημειώνει και είναι έτοιμος να ακούσει και προτάσεις που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον ή ενδεχομένως να είναι πιο εύστοχες απ’ όσα μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί για το μέλλον της ομάδας.

Η Κυριακή είναι μια κρίσιμη μέρα για τον Αστέρα Βλαχιώτη όπως και η Δευτέρα, μέρα αποφάσεων. Η περιοχή είναι ποδοσφαιρομάνα, έχει αναδείξει σημαντικά σωματεία, καλούς ποδοσφαιριστές και ανθεκτικούς παράγοντες. Ωστόσο οι εποχές αλλάζουν, ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός, το κόστος για να πρωταγωνιστείς μεγάλο και η Λακωνία μόλις και μετά βίας μπορεί να «σηκώσει» μια ομάδα σε μεγάλη Κατηγορία.

Η Γενική Συνέλευση του Αστέρα θα σταθμίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το Λακωνικό Ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις