ΓΥΘΕΙΟ. Εκεί που η «υπόθεση άνοδος» φαινόταν να έχει λήξει για την ομάδα του Γυθείου, τα νέα δεδομένα που ενδέχεται να προκύψουν από την εκκρεμή ένσταση του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού, αφήνουν ελπίδες στους Γυθειάτες. Ωστόσο για να έχει ουσιαστική σημασία η παραπάνω συζήτηση, η κατάκτηση των τριών βαθμών από τον Πανγυθεατικό κόντρα στον Πανθουριακό στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου του πρωταθλήματος, αποτελεί μονόδρομο.

Την Κυριακή λοιπόν, 5 Ιουνίου, στις 17:00, ο Πανγυθεατικός υποδέχεται τον Πανθουριακό στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, στον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αν ο Πανγυθεατικός καταφέρει και νικήσει την ομάδα από την Μεσσηνία, θα αφήσει ελπίδες στους Γυθειάτες για άνοδο στην Γ’ Εθνική, οι οποίοι θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Ο Πανγυθεατικός με την σειρά του θέλει να έχει σύμμαχο «την κερκίδα» την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο του Γυθείου, γι’ αυτό και προέβη σε σχετικό κάλεσμα προς του φιλάθλους του: «Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας να πάρει τους 3 βαθμούς, αλλά και για να αποθεώσουμε προπονητές και παίκτες για τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας χάρισαν αυτή τη χρονιά! Κυριακή, όλοι γήπεδο! Να μη λείπει κανείς!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις