ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στο πρώτο ημίωρο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή (Μουνάφο-Ντε Μποκ) και η ανάπαυλα βρήκε το παιχνίδι χωρίς σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που το άνοιξαν με τον Κιάρτανσον στο 53', μετά από γύρισμα του Ροτάριου, λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπαράλες, ενώ στο 57' ο Ριέρα έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Στο 63' και το 86' ο γκολκίπερ Μάριτς των Περιστεριωτών πιστώθηκε δύο πολύ καλές επεμβάσεις στο σουτ και το πλασέ των Ιγκλέσιας και Προύντζου αντίστοιχα, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Αργεντινός χαφ των Αρκάδων έκανε ένα κομβικό stop στον Ροτάριου που έβγαινε στην αντεπίθεση.

Τελικά ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τασουλή ο Μάριτς δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Μπαράλες έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Χουάν Ντομίγκεθ, Ρεγκίς, Ριέρα, Σίτο, Μπενίτο. Επαιξαν και οι: Τσιφτσής, Τασουλής, Καστάνιο, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Μπαράλες, Τιλίκα, Αντζουλάς, Προύντζος, Κανελλόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μάριτς, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζησαϊας, Ερλινγκμαρκ, Οικονομίδης, Κουέν, Τζοβάρας, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Τζαβιδας Επαιξαν και οι Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Ροτάριου, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ, Στρούγγης, Γκονζάλες, Πομόνης, Αθανασίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις