ΛΑΚΩΝΙΑ. Στο Τσοτύλι Κοζάνης (27 – 30/12), θα χτυπά η καρδιά του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τη διεξαγωγή του 37ου τουρνουά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Πρόκειται για ένα τουρνουά – θεσμό για το αναπτυξιακό κομμάτι του ελληνικού μπάσκετ.

Οι αθλητές τού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης ΣΠΑΡΤΗ, Γιάννης Πανάγος και Κώστας Μέγγος, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν μεταξύ των 36 επίλεκτων αθλητών - γεννημένων το 2009 - από όλη την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι και οι αθλητές Κώστας Σπυριδάκος και Γιάννης Μηνακάκης αποτελούν ενεργά μέλη του κλιμακίου M U15 επίλεκτων αθλητών ΕΣΚΑΗ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΣΚΑΚ και της αντιπροσωπευτικής ομάδας των τριών Ενώσεων.

  • 37ο τουρνουά «Πέτρος Καπαγέρωφ»

Το 37ο τουρνουά Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 27-30/12, με επικεφαλής τους τεχνικούς διευθυντές του προγράμματος ανάπτυξης, Νίκο Σταυρόπουλο και Κώστα Τσαρτσαρή. Θα συμμετάσχουν επίσης, ο σύμβουλος αναπτυξιακού προγράμματος, Δημήτρης Διαμαντίδης και οι περιφερειακοί προπονητές, Γρηγόρης Γιασσάρης, Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Αλέξανδρος Ανθης, Δημήτρης Δανιήλ (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ), Στέλιος Χατζηιωάννου (ΕΣΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΔΥΜ) και Μιχάλης Τσάικος (ΕΚΑΣΘ).

Στη διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν σωματομετρικές και εργομετρικές μετρήσεις από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο της ΕΟΚ Νίκο Παπαβασιλείου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις