ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Με την παρουσία των Δημάρχων Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλου και Μεσσήνης κ. Γιώργου Αθανασόπουλου, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στη Καλαμάτα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης, των Διαιτητών και των Κριτών.

Την πολύ όμορφη, όπως εξελίχθηκε, εκδήλωση, τίμησαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλαμάτας κ. Γιώργος Φάβας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης κ. Χαράλαμπος Μακρής, τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, των Διαιτητών, των Κριτών, αλλά και εκπρόσωποι Σωματείων, παλιοί προπονητές και παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Σταύρος Κουκάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ευχαριστώντας παράλληλα τόσο τους παρευρισκόμενους Δημάρχους για την άριστη συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια, όσο και όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ για την άψογη συνεργασία που υπάρχει.

Χαιρετισμούς έκαναν τόσο ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, όσο και ο Δήμαρχος Μεσσήνης, κ. Γιώργος Αθανασόπουλος, οι οποίοι έκαναν λόγο για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., αλλά και για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ ο Δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε πώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ν΄ αναλάβει η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, τον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος 3Χ3.

Στη βασιλόπιτα υπήρχαν τρία φλουριά και οι τυχεροί ήταν οι κ.κ. Γιάννης Ηλιάδης, Μανώλης Γιαννακάκος και η κ. Μαρία Μπακετέα, οι οποίοι κέρδισαν από μία μπάλα μπάσκετ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις