ΤΡΙΠΟΛΗ. Η Ακαδημία του Αστέρα, ενδεχομένως θα μπορούσε να αποτελέσει και αντικείμενο μελέτης. Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κώτσιρας, Τασουλής, Δουβίκας, Κυριακόπουλος, Μιχελής, Ψεύτης, Ιγκόρ, Αλάγκμπε, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Κανελλόπουλος... Είναι δεκάδες τα παραδείγματα και τα παιδιά που ξεπήδησαν από την ακαδημία των κιτρινομπλέ και σήμερα αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Μπακασέτας αρχηγός της Εθνικής και ηγέτης της Τράμπζονσπορ. Ο Δουβίκας εκ των κορυφαίων σκόρερ στην Ολλανδία. Ο Κώτσιρας βασικός στον Παναθηναϊκό. Μιχελής κα Ψεύτης έκαναν το... μπαμ κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του Μαλντίνι στη Μίλαν. Ο Κυριακόπουλος στη Σασουόλο και σήμερα στη Μπολόνια, όπως κι ο 16χρονος Τσουγγαρής. Ο Κανελλόπουλος πήγε πρόσφατα στην Ελσίνκι, ο Χριστόπουλος παίζει στην κροατική Σλάβεν Μπελούπο, ο Αντζουλάς στην ουγγρική Ούπιστ, ενώ είχε πάει και στη Φιορεντίνα πιο παλιά.

Ο Τασουλής, που σήμερα είναι στην πρώτη ομάδα, είχε ξεκινήσει από τον Αστέρα. Το ίδιο κι ο Φορτούνης. Το ίδιο κι ο Κουρμπέλης. Σήμερα, δε, στην πρώτη ομάδα βλέπουμε τους Τσιφτσή, Τασουλή, Αλάγκμπε, Προύντζο, Κωστέα, Ζουγλή. Εξι παιδιά από την ακαδημία που δεν υπάρχουν απλά στο ρόστερ. Παίζουν και έχουν σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις