ΕΛΛΑΔΑ. Μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου, ο Πέτρος Μαρτσούκος είναι ο νέος πρόεδρος της Super League 2, όπως προέκυψε την Τετάρτη (8/3) από τις εκλογές.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη κι επιχειρηματίας υπερίσχυσε στις σημερινές εκλογές του Αντώνης Ροκάκη (Πρόεδρος Χανίων - Επιχειρηματίας με 13 ψήφους έναντι 12.

Στην εκλογική διαδικασία υπήρξε ένα λευκό κι ένα άκυρο.

Πριν τη διαδικασία έγιναν δηλώσεις από τους δύο υποψηφίους. Τόσο ο Αντώνης Ροκάκης (ΠΑΕ Χανιά) όσο και ο Πέτρος Μαρτσούκος (Αστέρας Βλαχιώτη) δεσμεύτηκαν για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων, αλλά δεν αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένο ποσό. Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, αποσύρθηκε από την διαδικασία.

Στην εφορευτική επιτροπή ήταν οι Παπαδημητρίου (ΑΣΑ), Παλτόγλου (Αιγάλεω), Ράλλης (Καλαμάτα), ενώ κατά την εκλογική διαδικασία ψήφισε πρώτα ο Βόρειος Όμιλος και ακολούθησε ο Νότιος Όμιλος. Δικαίωμα ψήφου είχαν οι 26 ομάδες συν τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, ενώ οι ομάδες Β εξαιρέθηκαν βάσει νόμου.

Μετά την εκλογή Μαρτσούκου, σειρά θα πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Κομβικό ζήτημα πλέον είναι η εξασφάλιση των οικονομικών πόρων που δεσμεύτηκαν οι υποψήφιοι έπειτα από την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Super League 2 πηγαίνει για επανεκκίνηση το Σαββατοκύριακο (11-12/3)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις