ΣΠΑΡΤΗ. «Μία ευχάριστη συνάντηση», όπως αναφέρθηκε, είχε την Τετάρτη (3/5), ο αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Βερούτης, με μέλη του αθλητικού συλλόγου «Σπαρτιάτες Δρομείς», στο γραφείο του στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, στη Σπάρτη.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τους Χρήστο Αναγνωστάκο (Πρόεδρο), Ηλία Πανταζόπουλο (Γραμματέα), Γιώργο Χρηστάκο (Ταμία) και Βασίλειο Σταθάκο (Μέλος).

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Π.Ε. Λακωνίας, για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση της σειράς αγώνων με την ονομασία Sparta City Ultra, που διεξήχθησαν για 2η συνεχόμενη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, εντός του αστικού ιστό της Σπάρτης, το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Φεβρουαρίου 2023.

Συζήτησαν επίσης και για το ενδεχόμενο ανάλογης υποστήριξης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη διεξαγωγή αθλητικών δράσεων που προγραμματίζουν στο άμεσο μέλλον.

Με τη σειρά του ο Θοδωρής Βερούτης, αφού αποδέχθηκε με χαρά ένα αναμνηστικό μετάλλιο, καθώς και μία αφίσα-ενθύμιο της διοργάνωσης, που του πρόσφεραν οι εκπρόσωποι του συλλόγου «Σπαρτιάτες Δρομείς», δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει διαχρονικά κάθε συντονισμένη προσπάθεια που αποσκοπεί στην προώθηση του υγιούς αθλητισμού και τη διάδοση του “ευ αγωνίζεσθαι” και για τον λόγο αυτό έχει επιλέξει να στέκεται αρωγός στην διοργάνωση αθλητικών γεγονότων που πέρα από τα οφέλη που προσφέρει στους συμμετέχοντες, αποτελούν και μία καλή ευκαιρία προσέλκυσης επισκεπτών και προβολής του τόπου».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις