ΕΛΛΑΔΑ. Σε πανηγυρικό κλίμα διεξήχθη, το απόγευμα της Τετάρτης (17/5), στο Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών, ο τελικός Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Αχαρναϊκός και Κυανούς Αστήρ Βάρης.

Αξίζει να σημειωθεί πως από λακωνικής πλευράς, τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος της «Super League 2» και πρώην ισχυρός άντρας του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος.

Περαιτέρω

Με την φανέλα της ιστορικής ομάδας του Αχαρναϊκού αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο νεαρός, ελπιδοφόρος Λάκωνας ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Καρμοίρης, που όπως ειπώθηκε, «φέτος με τις δυναμικές εμφανίσεις του και έχοντας αγωνιστεί 2.398 λεπτά συνολικά σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο-, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων της Super League 2».

Επίσης, ήταν παρόντες, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, Παναγιώτης Καρράς και ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Λακωνίας, Νίκος Ι. Καρμοίρης, αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σπάρτης, Γιάννης Καρμοίρης

  • Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ ο Α.Ο. Αχαρναϊκός

Για την ιστορία, Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ αναδείχθηκε ο Α.Ο. Αχαρναϊκός με τελικό αποτέλεσμα 2-1, ενώ το σκορ άνοιξε ένας παλιός γνώριμος από το πέρασμά του από τα λακωνικά γήπεδα, ο Σενεγαλέζος επιθετικός Σεκούμπα Ντιατά, που κατά το παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Α.Ε. Πελλάνας–Καστορείου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις