ΕΛΛΑΔΑ. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια μαγική σεζόν, νικώντας τον ΠΑΟΚ 2-0 στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-23, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, σφραγίζοντας έτσι την κατάκτηση του τρίτου νταμπλ της ιστορίας της!

Η κάμερα του ΑΕΚ TV σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, στο οποίο μίλησαν η ψυχή και το πάθος, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αναγκάστηκε να παίξει από το 6’ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λάζαρου Ρότα με απευθείας κόκκινη, όμως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα άνοιξε το σκορ στο 26΄ με τον Αρόλντ Μουκουντί και κλείδωσε τη νίκη στο 90+1’ με ένα εξαιρετικό γκολ του Πάολο Φερνάντες.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στον Βόλο και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της μυθικής βραδιάς, την απονομή του τροπαίου, τους πανηγυρισμούς και την εντυπωσιακή υποδοχή της ομάδας στα διόδια των Αφιδνών τα ξημερώματα…

  • Η μυθική βραδιά κατάκτησης του 3ου κιτρινόμαυρου νταμπλ!
  • Όλα τα λεφτά ήταν το αυτοτρολάρισμα του Ρότα, με τη λήξη του τελικού. Πήρε το τρόπαιο του MVP από τον Μουκουντί και το περιέφερε λες και ήταν δικό του. Ίσως επειδή αν έπαιζε έως το τέλος η ΑΕΚ με 11 να μη νικούσε και ειδικά με τον ίδιο στην ενδεκάδα! Ποτέ δεν ξέρεις... (LIVESPORT)
  • Απολαυστικός ήταν ο διάλογος μεταξύ του Εχσάν Χατζισαφί και του Λάζαρου Ρότα, μετά τη λήξη του τελικού στο Πανθεσσαλικό. Ο Χατζισαφί θέλησε να αστειευτεί με τον Ρότα για την «κόκκινη» στο έκτο λεπτό, που άφησε από πολύ νωρίς την ΑΕΚ με δέκα παίκτες, λέγοντας στην κάμερα: «Μηδέν τεχνική», με τον Ρότα να του απαντά: «Αυτός εδώ είναι η αιτία. Πήγε να κάνει κεφαλιά, αλλά έκανε... τσαφ». (ΕΦ. ΣΥΝ)
  • «Ο Αλμέιδα θέλει τον Νταβίντ Λουίζ για να κουμαντάρει την ομάδα στο γήπεδο» (SDNA)

Οι Βραζιλιάνοι και οπαδικές σελίδες της Φλαμένγκο επιμένουν να αναφέρουν πως η Ένωση ενδιαφέρεται για τον πολύπειρο στόπερ με καριέρα σε Τσέλσι, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν επισημαίνοντας πως μάνατζερ με εξουσιοδότηση από τη διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει τη μεταγραφή.

Επίσης στο δημοσιεύματα τονίζουν ότι «ο Νταβίντ Λουίζ ενδιαφέρει την ΑΕΚ, καθώς τον ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα» και υπογραμμίζουν ότι «ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει έναν έμπειρο παίκτη να κουμαντάρει την ομάδα στο γήπεδο».

  • ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (29/5 – 19:00) τα θυρανοίξια της Αγίας Σοφίας στην «Opap Arena»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε, ότι «την προσεχή Δευτέρα 29 Μαΐου, σε μια ημερομηνία με ιδιαίτερη σημασία για την ιστορική ταυτότητα του συλλόγου μας, θα τελεστεί η Ακολουθία των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας – Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, στο γήπεδο μας, στην OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια. Την Ακολουθία θα τελέσει στις 19.00 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, κ. Γαβριήλ.»

Στην Σ.

Με πληροφορίες από το διαδίκτυο…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις