ΜΟΛΑΟΙ. O ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε αγορά της Dr.Dish μηχανής προπόνησης σουτ κι όχι μόνο, που είναι μοναδική στην Πελοπόννησο.

Κυρίως από δωρεές φίλων

Το κόστος των 16.500 € συγκεντρώθηκε την τελευταία εξαετία κυρίως από δωρεές φίλων, από το ταμείο του ΑΠΟΕΛ κι ένα μικρότερο ποσόν από τον Δήμο Μονεμβασίας.

  • 45 χρόνια ΑΠΟΕΛ

45 χρόνια κλείνει εφέτος ο ΑΠΟΕΛ, χωρίς τις γνωστές επενδύσεις των μεταγραφών, «αλλά με μικρά βήματα, όσο του επιτρέπει η μικρός μας τούτος τόπος». Μικρά μεν αλλά σταθερά για τη βελτίωση των συνθηκών των μικρών -κυρίως- αθλητών του, αλλά κι αυτών που πάλεψαν κι ακόμα προσπαθούν να βελτιώνονται. Έτσι λοιπόν ήρθε κι η πρώτη μεγάλη επένδυση, της μηχανής του μπάσκετ που λέγεται Dr. Dish CT.

Πέρασαν δεκαετίες που ο ΑΠΟΕΛ, διεκδίκησε, φώναξε, απαίτησε καλύτερες συνθήκες προπόνησης κι αγώνων. Άργησαν λίγο αλλά ήρθαν το Κλειστό Γυμναστήριο κι ο στίβος στο Στάδιο Μολάων. Μεγάλα και σημαντικά έργα για έναν Σύλλογο που έκανε υπομονή ζώντας “άστεγος” για πολλά χρόνια. Χρόνια αυτοσυντήρησης δίχως όνειρα… «Τώρα λοιπόν που οι συνθήκες βελτιώθηκαν, η αγάπη των παλαιών αθλητών του μεγάλωσε, αλλά και κάποιων που αναγνωρίζουν την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ και θέλουν να προσφέρουν όσα αυτοί στερήθηκαν επάνω στα “τσιμέντα”.», λένε από τον ΑΠΟΕΛ.

Η ιστορία του σύγχρονου αποκτήματος του ΑΠΟΕΛ, ξεκινά το 2017, όπως εξιστορεί πολύ όμορφα ο προπονητής των ακαδημιών Μάνος Αθανασάκος. Χρειάστηκαν λοιπόν 6 χρόνια για να συγκεντρωθούν τα 16.500 €…

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι και δεν ήταν ποτέ πλούσιος σε χρήματα. Η οικογένεια του όμως αισθανόμαστε πως κατέχει τον μεγαλύτερο πλούτο αγάπης!

Η παρουσίαση του Dr. Dish CT Basketball Shooting Machine, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Κλειστό μας. Κέντρισε το ενδιαφέρον και «δειγματίστηκε» από αρκετούς, μεταξύ αυτών και του Δημάρχου Μονεμβασίας.

«Είμαστε και για το Dr Dish υπερήφανοι. Η μηχανή του μπάσκετ είναι δική μας, μας ανήκει! Περιουσία που διαθέτουν ελάχιστες ομάδες μεγάλων κατηγοριών και κανείς στη Νότια Ελλάδα.», λένε οι «Φίλοι του ΑΠΟΕΛ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις