Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση του Wimbledon, το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα (3/7) και ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Ντομινίκ Τιμ, ενώ βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τους Κάρλος Αλκαράθ και Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Το Σάββατο ο Τσιτσιπάς βρέθηκε στο Στόουκ, όπου συμμετείχε σε αγώνα επίδειξης. Ο 24χρονος άσος αποθεώθηκε από το κοινό στο στο φιλικό τουρνουά Τhe Boodles, ενώ έτυχε θερμής υποδοχής από την παρουσιάστρια του event.

Μάλιστα, ήταν αρκετά διαχυτική μαζί του, τον αγκάλιασε και στη συνέχεια έχασε τα λόγια της! Ο Στέφανος έδειξε να το διασκεδάζει, όχι όμως και η Πάουλα Μπαντόσα που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από την εξέδρα.

Η Ισπανίδα φάνηκε να ζηλεύει και χαμογελούσε αμήχανα, προσπαθόντας να εστιάσει αλλού το βλέμμα της.

Οι διακοπές του Τσιτσιπά με την Μπαντόσα στη Μαγιόρκα

Οι δυο τους, πάντως, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Μαγιόρκα και έδειξαν να απολαμβάνουν τον έρωτάς τους.

Μετά το... οικογενειακό βίντεο που ανέβασαν να χορεύουν μαζί με τα αδέρφια τους, αλλά και τις δηλώσεις του Στέφανου για τη σχέση του με την Ισπανίδα ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες, αποδεικνύοντας πόσο καλές είναι οι σχέσεις του ενός, με την οικογένεια του άλλου.

Η αδερφή της Μπαντόσα ανέβασε μία φωτογραφία που απεικονίζεται η ίδια, αγκαλιά με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα.

Μάλιστα, δεν είναι η μόνη κοινή φωτογραφία. Το ζευγάρι δημοσίευσε στον κοινό του λογαριασμό στο Instagram, ένα στιγμιότυπο όπου οι δύο τους απολαμβάνουν την θάλασσα της Μαγιόρκας, παρέα με τα αδέρφια τους. Μάλιστα, στο σχόλιο της φωτογραφίας έγραψαν «οικογένεια»!

https://www.instagram.com/p/CuFFg04NgMo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί σε... άβολη θέση, μιας αν και η Μαρία Σάκκαρη και η Πάουλα Μπαντόσα προκριθούν από τον πρώτο γύρο του Wimbledon, θα βρεθούν αντιμέτωπες!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις