ΕΛΛΑΔΑ. Στον χώρο του αθλητισμού, υπάρχουν άτομα που ξεπερνούν τα όρια των ανθρώπινων επιτευγμάτων και μας εμπνέουν με την προσπάθεια, το ταλέντο και την αφοσίωσή τους.

Τέτοιοι αθλητές αποτελούν ζωντανή απόδειξη της δύναμης της αποφασιστικότητας, υπενθυμίζοντας μας ότι η επιτυχία δεν είναι απλώς ζήτημα τύχης, αλλά το αποτέλεσμα αμέτρητων ωρών σκληρής δουλειάς, θυσιών και ακλόνητης πίστης.

Μία από αυτούς τους προς θαυμασμό αθλητές είναι και η καταπληκτική Σοφία Μαλκογεώργου, Πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης και μέλος της Εθνικής ομάδας για περισσότερα από 8 χρόνια.

356042868_220303180868190_1196705469505455449_n.jpg

Η Σοφία Μαλκογεώργου σημειώνει εξαιρετική επιτυχία στο ντουέτο με την εξίσου εξαιρετική Ευαγγελία Πλατανιώτη. Μάλιστα, οι δύο αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης έλαβαν την τρίτη θέση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ντουέτου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ρώμης.

Σημαντικότερη είναι ωστόσο η τελευταία τους επιτυχία, με την συμμετοχή τους στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία-Μαλοπόλσκα 2023», στους οποίους κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο για το τεχνικό ντουέτο τους!

Οι επιδόσεις τους, η προσήλωσή τους στο στόχο και η αποφασιστικότητά τους, μας κάνουν πραγματικά περήφανους.

Το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου, συγκεντρώνοντας 245,6899 βαθμούς!

Γι’ αυτό, είναι τιμή του Kyniska, να συνεισφέρει ως χορηγός στην εξαιρετική προσπάθεια της Σοφίας Μαλκογεώργου. Είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε δίπλα σε μια τέτοια αθλήτρια στο ταξίδι προς τα πρωτεία, προσφέροντάς της την υποστήριξη που χρειάζεται. Με αυτήν τη χορηγία, στοχεύουμε να της παρέχουμε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να απελευθερώσει πλήρως τις δυνατότητές της και να σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία.

Κατανοούμε τις μοναδικές απαιτήσεις που τίθενται στους επαγγελματίες αθλητές και η χορηγία μας έχει σκοπό να βοηθήσει στην ανακούφιση της οικονομικής επιβάρυνσης, επιτρέποντάς της να εστιάσει αποκλειστικά και να δώσει σε κάθε αγώνα τον καλύτερό της εαυτό!

Δείτε την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στις Σοφία Μαλκογεώργουκαι Ευαγγελία Πλατανιώτη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία-Μαλοπόλσκα 2023».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις