ΣΚΑΛΑ. Με ένα πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων ξεκινούν στις 12 Ιουλίου τα ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ 2023 στη Γλυκόβρυση Λακωνίας. Οι πενθήμερες εκδηλώσεις, που συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Ευρώτα και την Αθλητική Ακαδημία Νέων «Η Γλυκόβρυση», καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για μεγάλους και μικρούς. Ειδικότερα:

  • Την Τετάρτη 12 Ιουλίου: Οι δραστηριότητες ξεκινούν από την παραλία Γλυκόβρυσης όπου διοργανώνεται για τα παιδιά το «survivor kids». Η δραστηριότητα, στην οποία εντάσσεται και τοίχος αναρρίχησης, ξεκινά στις 18:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
  • Την Πέμπτη 13 Ιουλίου: Ποδοσφαιρικός αγώνας – beach soccer kids – στην παραλία της Γλυκόβρυσης. Ώρα έναρξης 18:30.
  • Την Παρασκευή 14 Ιουλίου: Βραδιά χορού στην κεντρική πλατεία της Γλυκόβρυσης, με επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής από την κ. Ελένη Σταματάκου και παραδοσιακούς χορούς από την κ. Λουίζα Ευαγγελία Λάμπου. Ώρα έναρξης 21:00.
  • Το Σάββατο 15 Ιουλίου: Το καθιερωμένο πάρτι για τα παιδιά, με άφθονα μπαλόνια και πολλές άλλες εκπλήξεις. Στις 10:00 το πρωί στην παραλία Γλυκόβρυσης.
  • Την Κυριακή 16 Ιουλίου: Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων, ο αγώνας ταχύτητας 4 χλμ., με την εκκίνηση να γίνεται στις 18:30 από την παραλία της Γλυκόβρυσης και με τερματισμό το κέντρο της Γλυκόβρυσης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
  • Οι πενθήμερες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το βράδυ της Κυριακής με μουσική εκδήλωση της παραλία Γλυκόβρυσης. Ένα beach party που υπόσχεται να μεταδώσει τα καλοκαιρινά vibes σε όλους τους συμμετέχοντες. Ώρα έναρξης 23:00.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις